Antena Meniu Search
x

Video Bebelușul mort în tragedia din Bacău, împreună cu tatăl și frățiorul mai mare, abia fusese botezat. Nicolas avea o lună și jumătate, iar David împlinise 3 anișori

O familie a fost distrusă, în această dimineață, într-un accident cumplit petrecut în Bacău. Un tată și fiii lui au murit, după ce maina condusă de bărbat a fost lovită de un TIR. Nenorocirea s-a produs în comuna Filipești, sat Hârlești, pe drumul european E85, cunoscut drept "Şoseaua morţii". Mama copilașilor, singura supraviețuitoare, a fost rănită și transportată la spital.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 22.11.2021, 15:33

Bebelușul mort în tragedia din Bacău, împreună cu tatăl și frățiorul mai mare, abia fusese botezat. Nicolas avea o lună și jumătate, iar David împlinise 3 anișori - Facebook / Observator

Nicolas avea o lună și jumătate și abia fusese creștinat. Micuțul a fost botezat în urmă cu trei săptămâni chiar de unchiul lui.

David, fratele mai mare al bebelușului, avea 3 anișori.

Cei doi frațiori au pierit nevinovați, în această dimineață, într-un accident înfiorător, în mașina pe care o conducea tatăl lor. 

Tragedia s-a produs în Bacău, pe drumul europan E85, căruia i se mai spune "șoseaua morţii" și, potrivit polițiștilor, vinovat de producerea nenorocirii ar fi chiar tânărul de 23 de ani. 

Pe acelaşi subiect

La ieşirea de pe un drum lateral, nu ar fi acordat prioritate unui TIR, condus de un sucevean de 45 de ani, care se deplasa pe direcţia Neamţ către Bacău, moment în care mașina în care se aflau tânărul de 23 de ani, iubita lui și cei doi copii ai lor a fost lovită în plin de autotren.

Impactul a fost unul cumplit. TIR-ul a ieșit de pe carosabil, târând mașina aproape 300 de metri pe câmp, potrivit informațiilor obținute de reporterul Observator Clara Mihociu. 

"În această dimineață, în jurul orei 9.00, la 112 a fost anunțat un accident produs în satul Hârlești, comuna Filipști din judetul Bacău. La locul intervenției s-au depalast echipaje de pompieri, de ambulanță și SMURD din județele Bacau si Neamt. Ajunși la fața locului pompierii au intervenit pentru descarcerarea și scoaterea dintr-un autoturism a patru persoane. Dintre acestea șoferul a fost declarat decedat pe loc. Pentru celelalte trei persoane s-au început manevrele de resuscitare, iar un copil și o femeie au fost preluați de ambulanțe, pentru a fi transportați la spitalul din Bacău. Pe drum, copilul a intrat în stop cardio-respiarator începandu-se manevrele de resuscitare. Din păcate, ulterior, medicii au fost nevoiți să declare decesul a trei dintre persoanele din autoturism, 2 copii și șoferul. În autoturism se afla o familie cu tatăl de 23 de ani, mama de 23 de ani și cei doi copii de 3 ani si respectiv o lună. Din păcate, tatăl și cei doi copii au decedat", a anunțat ISU Bacău.

Imaginile surprinse la scurt timp după accident arată dimensiunea dezastrului. Opelul a fost practic strivit de TIR, mașina tânărului de 23 de ani transformându-se într-un morman de fiare.

Mama copiilor este singura supraviețuitoare a tragediei. Tânăra de 23 de ani, rănită grav, a fost transportată la spital.

Șoferul TIR-ului nu era băut

Camionagiul, în vârstă de 45 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. 

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătă mare corporală din culpă. Polițiștii continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

"În această dimineață, în jurul orei 9.20, pe DN 2-E 85, un tânăr de 23 de ani, din județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism în afara localității Onișcani, la ieșirea de pe un drum lateral, nu ar fi acordat prioritate unui ansamblu format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat de 45 de ani, din județul Suceava care se deplasa pe direcția Neamț către Bacău. Din impact au rezultat trei persoane decedate, respectiv conducătorul auto de 23 de ani și doi minori, unul de o lună și altul de 3 ani. In autoturism se mai afla o tânără de 23 de ani care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto de 45 de ani nu se afla sub influența alcoolului", au transmis polițiștii băcăuani.

Lacrimi și strigăte de durere la locul tragediei

La locul tragediei, cunoscuții celor dispăruți au aprins candele. Plâng de durere și nu le vină să creadă că cei dragi lor nu mai sunt. 

O familie întreagă a fost distrusă într-o clipă.

- Articol realizat cu ajutorul imaginilor și informațiilor obținute de reporterul Observator Clara Mihociu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Bebelușul mort în tragedia din Bacău, împreună cu tatăl și frățiorul mai mare, abia fusese botezat. Nicolas avea o lună și jumătate, iar David împlinise 3 anișori