Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Nuntă de poveste în familia lui Gigi Becali. Teodora, fiica cea mare, s-a căsătorit religios

Zi de mare sărbătoare în familia lui Gigi Becali! Fiica sa cea mai mare, Teodora, s-a căsătorit religios la o biserică din centrul Capitalei.

de Redactia Observator

la 12.10.2019 , 21:11

Zi de mare sărbătoare în familia lui Gigi Becali! Fiica sa cea mai mare, Teodora, s-a căsătorit religios la o biserică din centrul Capitalei.

Omul de afaceri a furat însă toate privirile. I-a organizat pe nuntaşi, şi-a pălmuit şoferul de faţă cu toţi invitaţii, a jucat în horă şi a făcut spectacol în faţa jurnaliştilor.

Nuntă de peste jumătate de milion de euro pentru fiica cea mare a lui Gigi Becali

Vezi și

Trei călugări veniţi de la o mănăstire aflată în munţi au fost invitaţii speciali ai socrului mic. Gigi Becali i-a întâmpinat la Catedrala Sfântul Spiridon, acolo unde fiica sa cea mai mare, Teodora, s-a căsătorit religios cu Mihai Theodor Mincu, un afacerist de 28 de ani, supranumit Prinţişorul din Dobroeşti.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La intrarea în biserică, cei doi miri au fost însoţiţi de naşi şi de trei domnişoare de onoare, care au ţinut trena miresei. Părinţii spirituali ai cuplului sunt Maria Sponte, fiica omului de afaceri Teia Sponte, şi soţul ei.

Gigi Becali l-a pălmuit pe Luțu

În timp ce-i organiza pe nuntaşi în curtea bisericii, Gigi Becali şi-a pălmuit şoferul, fostul fotbalist Ionuţ Luţu, care nu i-a ascultat un ordin.

Gigi Becali a fost în centrul atenţiei şi la Palatul său din Pipera. A dirijat maşinile cu invitaţi, iar la horă a stat între ginere şi fiica lui mijlocie, Alexandra.

Înainte de sosirea invitaţilor, la poarta reşedinţei familiei Becali, a avut loc şi un incident. Un bărbat a lovit câţiva trecători şi a încercat să treacă de bodyguarzi.

Bărbatul a fost transportat la spital. Incidentul a fost aplanat de Victor Becali, vărul lui Gigi Becali.

La petrecerea din seara aceasta sunt aşteptaţi peste 700 de invitaţi. Becali ar fi cheltuit pentru organizarea nunţii mai mult de jumătate de milion de euro.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Nuntă de poveste în familia lui Gigi Becali. Teodora, fiica cea mare, s-a căsătorit religios