Antena Meniu Search
x

Exclusiv: secretele Insulei Belina - ce se ascunde în paradisul de la care a pornit uriașul scandal

Belina e un Paradis în care accesul este permis... selectiv.

Vezi și

Belina e un Paradis în care accesul este permis... selectiv. În urma scandalului la cel mai înalt nivel, coordonat de DNA, o echipă Observator a vrut să vadă cum arată insula de pe Dunăre care a cutremurat clasa politică la vârf și ci care a deschis un dosar în care sunt vizate Sevil Shhaideh, vicepremierul României, şi ministrul Rovana Plumb. După întâlnirea cu experţii trimişi de DNA să măsoare zona, Sonia Simionov şi Loredana Popovici au încercat să pescuiască, să treacă de barierele paznicilor şi să căute explicaţii.

Pe Insula Belina, deși te poți plimba fără probleme, sunt, totuși, multe însemne care nu permit să faci orice.

În comuna de care insula aoarține - Seaca - echipa Observatorului i-a găsit pe pescarii locului şi a descoperit că ei nu pescuiesc acolo.

Un pescar a arătat o hârtie din care reiese că TelDrum a depus plângere împotriva mai multor pescari pentru furt. Anchetatorii nu încep urmărirea penală împotriva lor, iar pescarii cer Prefecturii Teleorman să li se spună dacă mai au voie să pescuiască pe Insulă.

Chiar şi aşa, din 2011 şi până acum nu au mai reuşit să pescuiască în bălţile controversate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Exclusiv: secretele Insulei Belina - ce se ascunde în paradisul de la care a pornit uriașul scandal