Antena Meniu Search
x

Video Bianca și Patrizia au ajuns acasă, în Satu Mare. Au fost așteptate în ploaie de lacrimi. Sâmbătă fetele vor fi conduse pe ultimul drum

Bianca și Patrizia, cele doua tinere românce care au murit în urma viiturii din Italia, au fost aduse acasă. În localitatea lor natală, Târna Mare din judeţul Satu Mare, va fi mâine zi de doliu. Sâmbătă fetele vor fi înmormântate.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 06.06.2024 , 13:45

În aceast dimineață, Bianca și Patrizia au ajuns acasă, acolo unde au fost așteptate de rude, dar și de copii din sat îmbrăcați în haine tradiționale. Ziua de vineri a fost declarată zi de doliu în comuna Târna Mare, iar cele două fete vor fi înmormântate separat, sâmbătă. 

Zi de doliu în comuna Târna Mare

În tot acest timp, nu se cunosc informații despre Cristian, cea de a treia persoană care a fost luată de ape în Italia. De mai bine de o săptămână, părinții celor două fete caută răspunsuri: dacă pompierii au intervenit corect și de ce cei care au fost martori la întregul incident nu le-au ajutat pe fete.

Vezi și

Răspunsuri caută și procurorii din Italia, care au deschis o anchetă în acest sens și vor să vadă dacă pompierii au acționat corect în misiunea de salvare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei
Aveţi condiţii la locul de muncă pe timp de caniculă?
Observator » Evenimente » Bianca și Patrizia au ajuns acasă, în Satu Mare. Au fost așteptate în ploaie de lacrimi. Sâmbătă fetele vor fi conduse pe ultimul drum