Antena Meniu Search
x

BIAS 2016. Cel mai spectaculos show aviatic din România le-a oferit spectatorilor acrobaţii impresionante. Piloţii americani, îndrăgostiţi de ţara noastră (GALERIE FOTO)

BIAS 2016. Cei mai pricepuţi piloţi de avioane din nouă ţari au făcut acrobaţii la înălţime la Bucureşti, în cel mai mare spectacol aviatic din România. Spectatorii care au reuşit să reziste căldurii de foc au avut ce vedea: de la americani cu aparate de luptă până la un multiplu campion mondial.

BIAS 2016. Cei mai pricepuţi piloţi de avioane din nouă ţari au făcut acrobaţii la înălţime la Bucureşti, în cel mai mare spectacol aviatic din România. Spectatorii care au reuşit să reziste căldurii de foc au avut ce vedea: de la americani cu aparate de luptă până la un multiplu campion mondial.

BIAS 2016. Piloţii Aeroclubului României au stârnit excamaţii de încântare, iar cei de la Forţele Aeriene Române au vrut şi ei să impresioneze. MIG-urile 21 Lancer au executat acrobaţii cu o precizie matematică.

BIAS 2016. “MIG 21 Lancer este un avion interceptor, care decolează, atinge foarte repede viteze supersonice. I-ar fi necesare maximum 5 minute.”, a declarat Căpitan comandor Cătălin Alexandru.

BIAS 2016. Unele avioane au primit şi vizitatori. Doar la sol.

Citeşte şi BIAS 2016: Spectacol impresionant la cel mai mare show aerian. Peste 100 de aeronave civile şi militare vor brăzda cerul Capitalei (GALERIE FOTO)

BIAS 2016. A fost prezentat şi un avion Awacs. Aeronava produsă de Boeing este echipată special pentru supravegherea spațiului aerian. Radarul cu diametru cât un bloc cu trei etaje îi dă mai mult decât ochi de vultur.

BIAS 2016. “Avem capacitatea de a face supraveghere aeriană, putem vedea până la 400 de kilometri distanţă. Putem detecta ţinte şi în aer dar şi la nivel mării”, le-a explicat curioşilor căpitanul aeronavei.

BIAS 2016. Odată cu declanşarea crizei din Ucraina de acum doi ani, avionul militar trece şi pe deasupra României: “Pot fi 6-8 ore de zbor deasupra României. În mod normal avem o anumită traiectorie, facem cercuri deasupra României şi putem să vedem ce se întâmplă în zonă. Este pentru prima oară când coborâm la sol şi ne place.”

BIAS 2016. Multor americani le-au plăcut atât de mult misiunile la care au colaborat cu piloţi români, că au început să înveţe limba noastră şi obiceiurile.

BIAS 2016. Multiplu campion mondial la acrobaţie, lituanianul Jurgis Kairys le-a dat emoţii spectatorilor cu un picaj în vârtej. Un pilot TAROM a demonstrat că acrobaţii se pot face şi cu un avion de pasageri. A trecut cu o viteză de 650 de kilometri la oră destul de aproape de pisă pentu a saluta miile de spectatori de pe aeroportul Băneasa.

BIAS 2016. Show-ul a avut parte de o încheiere pe măsură, oferindu-le spectatorilor imagini extraordinare.

sursa: digi24.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » BIAS 2016. Cel mai spectaculos show aviatic din România le-a oferit spectatorilor acrobaţii impresionante. Piloţii americani, îndrăgostiţi de ţara noastră (GALERIE FOTO)