Antena Meniu Search
x

BIAS 2018: Peste 150 de mii de spectatori la show-ul aviatic de la București

150.000 de oameni au asistat ia cel mai mare spectacol aviatic din România. 150 de aeronave şi peste 100 de piloţi şi paraşutişti au ţinut publicul cu sufletul la gură. Şi piloţii au avut emoţii, în ciuda miilor de ore de zbor pe care le au la activ.

Vezi și

150.000 de oameni au asistat ia cel mai mare spectacol aviatic din România. 150 de aeronave şi peste 100 de piloţi şi paraşutişti au ţinut publicul cu sufletul la gură. Şi piloţii au avut emoţii, în ciuda miilor de ore de zbor pe care le au la activ. Pentru o angajată a Forţelor Aeriene Române, cele mai intense emoţii au venit la sol. Acolo unde partenerul ei a cerut-o în căsătorie. A zecea ediţie BIAS a fost dedicată Centenarului.

Acrobaţiile care i-au ţinut pe spectatorii de la BIAS cu respiraţia tăiată. În jur de 150.000 au visat cum este să fii pilot.

Aeronavele F-16 Falcon din dotarea Forţelor Aeriene Române au fost vedetele showului.

Anul acesta, însă, avioanele MIG Lancer nu au mai zburat. Un singur aparat a fost expus la sol. Succes au avut şi simulatoarele la care toată lumea a avut acces.

În timpul show-ului, această angajată a Forţelor Aeriene Române a fost în pragul leşinului. Mihaela şi Georgian s-au cunoscut la serviciu. Au amândoi grijă de avioanele F-16.

La BIAS 2018 a zburat şi pilotul lituanian Jurgis Kairys, un veteran de 66 de ani al acrobaţiilor aviatice şi inventator al multor cascadorii aeriene.

Ediţia BIAS de anul acesta a fost dedicată Centenarului. Tricolorul a fost ridicat în aer de mai multe aeronave. Inimile domnişoarelor din public au bătut însă şi la vederea piloţilor în uniformă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » BIAS 2018: Peste 150 de mii de spectatori la show-ul aviatic de la București