Antena Meniu Search
x

BIAS, cel mai mare show aerian din România ia startul pe 28 iulie

Avioane supersonice, de acrobaţie sau de pasageri vor face spectacol aerian la cel mai mare show aviatic din România.

Vezi și

Avioane supersonice, de acrobaţie sau de pasageri vor face spectacol aerian la cel mai mare show aviatic din România. A zecea ediţie BIAS 2018. 12 ţări participă anul acesta, cu zeci de aeronave şi evoluţii solo sau în formaţie.

Avioane civile, aeronave militare, cu reacţie, supersonice, paraşutişti şi elicoptere sau chiar Boeing-uri. Toate vor face spectacol pe cerul din Băneasa, peste o săptămână. Antrenamentele oficiale au început. Iar la Aeroclubul României piloţii sunt pregătiţi să ţină publicul cu pirivrile spre cer.

Zborul cu un avion de acrobaţie este unic. Şi plin de adrenalină.  

Sâmbătă, 28 iulie, pe aeroportul Băneasa, începând cu ora 9.00, se va face accesul publicului. Iar Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a pregătit mai multe suprize pentru spectatori. Dimineaţa începe cu o expoziţie de aeronave la sol. 

Aeroclubul României este unul dintre organizatorii acestui eveniment. Şi va avea una dintre cele mai numeroase echipe, care se va asigura că totul va decurge conform planului. 

Recomandarea organizatorilor este să nu alegeţi să veniţi cu maşinile personale pentru că nu vor fi locuri de parcare. Transportul în comun este o soluţie bună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » BIAS, cel mai mare show aerian din România ia startul pe 28 iulie