Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bătrânii din Galaţi s-au pus la coadă de la 2 noaptea pentru bilete la Revelionul Pensionarilor (Video)

Bătrânii din Galaţi au sosit în jur de ora 2 dimineaţa în faţa Teatrului Muzical Nae Leonard din Galaţi, unde se dădeau biletele pentru Revelionul Pensionarilor 2019. Deşi existau suficiente bilete, au izbucnit scandaluri, unii s-au băgat în faţă, alţii au luat mai multe bilete decât ceilalţi.

de Cristian Ionescu

la 09.12.2019 , 10:33

Bătrânii din Galaţi au sosit în jur de ora 2 dimineaţa în faţa Teatrului Muzical Nae Leonard din Galaţi, unde se dădeau biletele pentru Revelionul Pensionarilor 2019. Deşi existau suficiente bilete, au izbucnit scandaluri, unii s-au băgat în faţă, alţii au luat mai multe bilete decât ceilalţi, iar organizarea autorităţilor a lipsit cu desăvârşire.

Pensionarii au fost lăsaţi de izbelişte, să se descurce cum pot în faţa ghişeului, fără ca cineva din primărie să ofere bătrânilor un ajutor, dacă tot se ştia că anual se întâmplă aşa ceva. Oamenii şi-au adresat cuvinte grele la coadă, ca pe vremea comunismului, mulţi invocând experienţe similare din anii trecuţi.

Bătrânii s-au împins şi s-au îmbulzit pentru biletele la Revelionul Pensionarilor 2019

Vezi și

Pensionarii din Galaţi au format cozi şi liste, încă de la 2 dimineaţa, chiar daca cele peste 1000 de bilete puse la vânzare ar fi ajuns pentru toţi cei prezenţi la ghişeu, chiar dacă fiecare ar fi luat câte 5 bilete.

Revelionul Pensionarilor 2019

Bătrânii au înfruntat frigul, la fel ca la cozile din comunism, iar discuţiile au fost similare. LA deschiderea uşilor, toată lumea a vrut să intre, generând o busculadă. Poliţia Locală nu a existat în acestă ecuaţie, nici vreo autoritate care să organizeze sau să asigure o desfăşurare decentă.

Pensionarii au fost lăsaţi să se descurce fiecare cum poate, pentru un bilet la Revelionul Pensionarilor 2019.

Revelionul pensionarilor se organizează în acest an la patinoar şi sunt disponibile peste 1000 de locuri. Prețul biletului este de 80 de lei de persoana.

Meniul constă în : platou traditional taranesc, pastrav cu mamaliga, mixt grill cu garnitura de legume si placinta cu branza. Totul alaturi de coniac, vin alb, sampanie, apa, suc si cafea. Antrenul va fi sustinut de mai multi interpreti printre care Ion Suruceanu si Aurica Totolici.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Bătrânii din Galaţi s-au pus la coadă de la 2 noaptea pentru bilete la Revelionul Pensionarilor (Video)