Antena Meniu Search
x

BLACK FRIDAY 2015. Reduceri de până la 90%! Ce produse se vor transforma în chilipiruri începând de vineri și unde le găsești

În ultimii ani, Black Friday a făcut furori prin campaniile de reduceri masive de prețuri care au determinat câteva milioane de români să scoată bani din buzunare pentru a profita de ofertele tentante.

În ultimii ani, Black Friday a făcut furori prin campaniile de reduceri masive de prețuri care au determinat câteva milioane de români să scoată bani din buzunare pentru a profita de ofertele tentante.

În 2014, după un weekend de reduceri care a început vineri, la data de 21 noiembrie, bilanțul vânzărilor se ridicase la 300 de milioane de lei, la care au contribuit aproape 5 milioane de români.

Însă Black Friday vine la pachet și cu haosul generat de isteria reducerii prețurilor, iar mediul online se transformă într-o adevărată junglă în care câștigă cei perseverenți sau cei care cunosc câteva ponturi simple.

Iată câteva lucruri pe care le poți cumpăra de Black Friday, la prețuri derizorii, pentru a da lovitura începând de vineri:

Mobilier și electrocasnice

Cei de la staer.ro au lansat, deja, campania de reduceri de prețuri, care va dura până la data de 30 noiembrie. Spre exemplu, un model de bucătărie SERIE poate fi găsit la un preț cu 15% mai mic, iar un pachet plită-cuptor-hotă Electrolux, Zanussi & AEG poate fi cumpărat cu un preț redus cu 10%. În plus, prețurile saltelelor și chiuvetelor au fost reduse cu până la 30%.

Sisteme de alarmă, sisteme antiincendiu și sisteme de automatizări

Dacă doreai să cumperi un sistem de alarmă pentru locuința ta, acum este momentul. Produsele spy-shop.ro vor fi mai ieftine cu până la 90% în perioada 20-22 noiembrie. Vor exista, însă, trei trepte de reduceri: o reducere generală de 15-20% pentru toate produsele, reduceri substanțiale de 25-30% pentru brandurile proprii, precum și ultra-reduceri pentru produsele suprastoc, mai vechi sau resigilate, care ajung să coste de 10 ori mai puțin decât prețul inițial.

Biciclete

La biciclop.eu vor fi doua wekend-uri de reduceri: 20-22 noiembrie și 27-29 noiembrie. Pentru unele dintre brandurile produselor comercializate, Biciclop este unic importator. Black Friday reprezintă ocazia perfectă pentru potențialii cumpărători de a achiziționa bicicletele pe care și le doresc de mult timp, inclusiv modele de tip single-speed, dar pot opta și pentru trotinete clasice sau electrice.

Marmură și travertin

Dacă vrei să-ți renovezi locuința sau să schimbi pardoseala, să montezi piatră pe un perete sau să refaci baia și livingul, la piatraonline.ro vei găsi o selecție de produse din categoriile mari, în special marmură și travertin, care vor fi reduse cu până la 90%. Reducerile vor fi anunțate joi seara, pe 19 noiembrie, și vor fi valabile vineri, 20 noiembrie, timp de 24 de ore. Mai mult decât atât, programul de showroom al celor de la Piatra Online va fi prelungit de Black Friday, de la ora 9 la ora 20.

Echipamente pentru companii

Și companiile au motive să fie cu ochii în patru de Black Friday. Spre exemplu, produsele itgstore.ro, de la cititoare de carduri până la laptopuri și imprimante, vor fi reduse cu până la 50%, iar brandurile Zebra, Brother, Star, Datalogic, HP, Evolis și Honeywell se vor afla în topul preferințelor cumpărătorilor. Însă doritorii vor trebui să dea dovadă de rapiditate și să știe cu exactitate ce produse își doresc, deoarece campania va fi activă doar în data de vineri, 20 noiembrie, în intervalul orar 7:30 – 24:00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » BLACK FRIDAY 2015. Reduceri de până la 90%! Ce produse se vor transforma în chilipiruri începând de vineri și unde le găsești