Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"Blestemul" lui Bin Laden? 23 din cei 25 de soldati care au participat la capturarea sa sunt MORTI!!!

23 dintre cei 25 de Navy Seals care au participat la "Operatiunea Geronimo" sunt morti. Ultimul a decedat la mijlocul saptamanii trecute, accidental, dupa un salt nocturn cu parasuta

de Redactia Observator

la 01.04.2013 , 15:52

Ca intr-un roman de Agatha Christie, 23 din cei 25 de soldati care au luat parte la operatiunea "Geronimo", ce a vizat capturarea si uciderea lui Osama bin Laden, sunt morti. Joi, la mijlocul spatamanii trecute, Brett D. Shadle, care a facut parte din "Navy Seals", se afla in Marana, statul Arizona. Se antrena pe timp de noapte, executand salturi cu parasuta, cand a suferit un accident neprovocat si a decedat. Antrenamentul era unul obisnuit printre membrii grupei 6 de elita, specializata in infiltrari si eliberari de ostatici.

"Blestemul" a inceput la numai trei luni dupa operatiunile desfasurate in 2011, ce au dus la uciderea lui bin Laden. In august, acelasi an, un elicopter NATO s-a prabusit cu 38 de soldati la bord. 22 dintre acestia participasera la "Geronimo". Adica exact cei care intrasera in casa din Abbottabad si-l lichidasera pe cel mai temut terorist din toate timpurile. Atunci, presedintele afghan Hamid Karzai anuntase ca talibanii au revendicat atentatul in care trasesera asupra elicopterului, dar Casa Alba nu a confirmat, niciodata, numarul victimelor.

In februarie anul acesta, cel care l-a executat pe bin Laden a aparut in fata presei pentru a spune ca, dupa 16 ani in serviciul armatei, nu are nici pensie, nici asigurare medicala, ceea ce a declansat un adevarat scandal...

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » "Blestemul" lui Bin Laden? 23 din cei 25 de soldati care au participat la capturarea sa sunt MORTI!!!