Antena Meniu Search
x

Video Blindatul cu care Dani Mocanu a lovit două maşini, scos la vânzare pe internet. Cât cere pe el

Un eveniment rutier neobişnuit s-a întâmplat în Râmnicu Vâlcea, ieri, în plină zi. Cântăreţul Dani Mocanu, a iesit pe strazi intr-un transportor blindat si a lovit mai multe maşini. Unul dintre martorii fascinati de spectacol  a fost la un pas sa fie agresat.

de Redactia Observator

la 14.04.2022, 19:21

Vezi și

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dani Mocanu a dat o nouă lovitură. Nu e vorba de un hit, ci de un accident incredibil. În timp ce se plimba cu un transportor blindat prin Râmnicu Vâlcea, vehicului militar a lovit două maşini parcate. 

Dani Mocanu: Eu practic eram acolo sus, proprietarul conducea, fiind în oraş, s-a strâns foarte multă lume, toată lumea filma, făcea poze, vă daţi seama, nu vezi mereu în oraş un tanc şi cu Dani Mocanu sus pe el. Şoferul a încercat să evite un copilaş care se ascundea printre maşini să filmeze şi el săracu.

Blindatul este un vehicul istoric, folosit de armata britanică şi recondiţionat pentru a putea circula pe drumurile publice. Cântăreţul susţine că l-a închiriat ca să filmeze un videoclip. 

Pe acelaşi subiect

Tatăl proprietarului: E adus din Anglia pe TIR. 

Reporter: Aveţi asigurare la el?

Tatăl proprietarului: Păi cum, poţi să mergi fără asigurare? În toată România mergi cu el.

Claudiu Neagoe, proprietar vehicul militar: A fost un mic accident, s-a rezolvat. Părţile vătămate au primit ce-au avut de primit.Le-am dat asigurare, tot ce trebuie, am anunţat poliţia, s-a anunţat la 112 când s-a întâmplat accidentul.

Accident neobişnuit pe străzile din Râmnicu Vâlcea

Vehiculul este deja pus în vânzare pe Internet cu 130.000 de euro. 

Luiza Stancu, IPJ Vâlcea: Şoferul în cauză a fost sancţionat contravenţional.

Mai exact, cu 720 de lei. Interpretul de manele nu a fost amendat. Dar s-ar putea alege cu o plângere la poliţie. În timp ce îşi făcea de cap prin oraş ca la război, a agresat un fan. 

Presupusă victimă: Mi-a făcut nişte semne agresive din mână ca şi cum să opresc filmarea. Şi, după vreo trei minute, vine Romario Mocanu, fratele lui Dani Mocanu. M-a ameninţat că mă bate. Dani Mocanu mi-a spus şi el că mă bate. Toate astea pentru că am vrut să fac o poză cu el.

Mama victimei: Probabil că este "idolul" copiilor, că după comprotamentul pe care l-a avut, pentru mine este o persoană egală cu zero. Copilul meu nu a făcut nimic ilegal, pur si simplu o poză doar şi a avut această reacţie.

Cântăreţul de manele s-a crezut de multe ori deasupra legii. A fost cercetat de procurorii DIICOT că face parte dintr-o grupare interlopă care se ocupă cu proxenetism şi spălare de bani. Şi videoclipurile i-au adus mai multe dosare penale. Într-unul din ele, apare o femeie care poartă botniţă şi este ţinută în lesă, iar în altul - un leu rănit şi subnutrit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Blindatul cu care Dani Mocanu a lovit două maşini, scos la vânzare pe internet. Cât cere pe el