Antena Meniu Search
x

Bloc evacuat în Vaslui, după ce un vecin a băgat zeci de ardei iuți în cuptorul cu microunde

Zeci de locatari ai unui bloc din Vaslui au fost evacuaţi, după ce proprietarul unuia dintre apartamente a băgat în cuptorul cu microunde ardei iuţi, ca să facă boia. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 23.12.2019, 13:03

Un vasluian care voia să facă boia de ardfei iute a provocat panică în bloc
Bloc evacuat în Vaslui, după ce un locatar a băgat zeci de ardei iuți în cuptorul cu microunde - Observator.tv

Zeci de locatari ai unui bloc din Vaslui au fost evacuaţi, după ce proprietarul unuia dintre apartamente a băgat în cuptorul cu microunde ardei iuţi, ca să facă boia. 

Peste 40 de persoane au fost evacuate, duminică, dintr-un bloc din Vaslui din cauza unui miros puternic şi înțepător, după ce un locatar a vrut să usuce zeci de ardei iuţi în cuptorul cu microunde. Panicaţi pentru că nu mai putea respira, oamenii au chemat pompierii.

La faţa locului, ISU Vaslui a intervenit cu două autospeciale, în scurt timp fiind descoperită şi sursa disconfortului olfactiv.

Proprietarul era pe balcon, nici el nu mai putea să respire

”S-a intervenit cu  două autospeciale după ce am fost sesizați asupra faptul că în casa  scării H a blocului 321 de pe strada Podurilor se simte un miros iritant, înțepător. In momentul când colegii meu au ajuns acolo, o parte dintre locatarii scării se autoevacuaseră. 

S-au făcut măsurători ale gazelor însă toate au ieșit in parametri normali. La etajul patru, într-un apartament, au găsit sursa și anume un cetățean, proprietarul apartamentului respectiv, a pus aproximativ 20 de ardei iuți la copt în cuptorul cu microunde. Probabil intamplarea este de râs pentru mulți dintre noi, dar credeți-mă că toți cei care erau acolo plângeau. 

Colegii mei au fost nevoiți să intervină cu măștile. Proprietarul era pe balcon, nici el nu mai putea să respire”, a declarat pentru vremeanoua.ro purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Bloc evacuat în Vaslui, după ce un vecin a băgat zeci de ardei iuți în cuptorul cu microunde