Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bolidul de lux al unui fost șef din Poliție a fost incendiat cu un cocktail Molotov la Foșcani (Foto)

Bolidul de lux al unui fost șef de Poliție a fost incendiat cu un cocktail Molotov, în această dimineață, pe o stradă din Focșani.

de Redactia Observator

la 25.02.2018 , 13:06

Bolidul de lux al unui fost șef de Poliție a fost incendiat cu un cocktail Molotov, în această dimineață, pe o stradă din Focșani.

Pompierii din cadrul ISU Vrancea au fost anunţaţi despre incendiu duminică dimineaţa. După ce au stins flăcările, ei au stabilit că incendiul a fost provocat de o sticlă cu benzină aruncată în interiorul maşinii de lux.

”Este vorba despre un autoturism care a ars în interior în urma unei acţiuni intenţionate. Incidentul s-a produs duminică dimineaţă, în jurul orei 4.30. La faţa locului a intervenit un echipaj al Detaşamentului de Pompieri Vrancea. Focul a fost stins, nu s-a extins la alte maşini”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Florin Olaru, pentru Mediafax.

Articolul continuă după reclamă
Masina unui fost sef de Politie a fost incendiata cu un cocktail Molotov in Focsani

Proprietarul maşinii este Fănuţă Lazăr, fost şef al Postului de Poliţie din Nereju.

Acesta a declarat presei că nu ştie cine este persoana care i-a incendiat autoturismul deoarece nu are conflicte sau duşmani cunoscuţi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Bolidul de lux al unui fost șef din Poliție a fost incendiat cu un cocktail Molotov la Foșcani (Foto)