Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Instructor auto din Constanța, filmat în timp ce conduce o mașină de pe scaunul din dreapta (Video)

Imagini incredibile în traficul din Constanța, acolo unde un instructor auto a fost filmat în timp ce conducea o mașină de școală de pe scaunul din... dreapta.

de Redactia Observator

la 25.02.2018 , 13:05

Instructor auto din Constanța, filmat în timp ce conduce o mașină de pe scaunul din dreapta

Imagini incredibile în traficul din Constanța, acolo unde un instructor auto a fost filmat în timp ce conducea o mașină de școală de pe scaunul din... dreapta.

Un șofer a fost cel care a descoperit că mașina de școală mergea pe șosea fără a avea pe cineva la volan.

Bărbatul a fost șocat să afle că, în realitate, mașina era condusă de un bărbat care stătea pe scaunul din dreapta.

Articolul continuă după reclamă

Imaginile au ajuns și la polițiști, iar aceștia au precizat că după ce va fi identificat, instructorul auto va fi sancționat contravențional.

Pe acelaşi subiect

"Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța s-au autosesizat cu privire la  imaginile care au apărut în spațiul public. Astfel, polițiștii efectuează verificari în vederea identificării bărbatului în cauză, care urmează a fi invitat la sediul poliției și sancționat contravențional conform normei legale încălcate", se arată într-o informare a Poliției Constanța.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Instructor auto din Constanța, filmat în timp ce conduce o mașină de pe scaunul din dreapta (Video)