Antena Meniu Search
x

BOMBA pentru SĂNĂTATE din micul dejun

Deși micul dejun ar trebui să constituie startul sănătos pentru o nouă zi, lucrurile stau total diferit în unele situații

Deși micul dejun ar trebui să constituie startul sănătos pentru o nouă zi, lucrurile stau total diferit în unele situații

Cerealele pentru micul dejun sunt o industrie de multe miliarde de dolari. Studii nepublicate au arătat că șobolanii de laborator, care au mâncat ambalajele au trăit mai mult decât cei care au mâncat cerealele propriu-zise.

Un mic dejun sănătos include alimente reale, cu densitate de nutrienți, cum ar fructele, sucurile proaspete din legume organice, ovăzul crud înmuiat sau „terci”, superalimentele precum goji, semințe de chia, polenul ori spirulina.

Procesul de extrudare utilizează temperaturi și presiuni înalte pentru a produce fulgi și alte forme de cereale. Această procesare schimbă structura proteinelor din cereale producând, în schimb, neurotoxine. Astfel de cereale conțin adesea ingrediente modificate genetic, împreună cu și mai mult zahăr și aditivi artificiali nesiguri pentru consumul uman.

Micul dejun este o masă extrem de importantă a zilei și nu ar trebui să sărim peste ea. Cerealele nu vor da niciun fel de energie corpurilor noastre, ci din contră vor bloca încă de dimineață orice șansă de a ne simți energici.

Există multe opțiuni bune pentru micul dejun, dar cel mai important lucru de ținut minte este să mănânci mâncare adevărată, simultan cu evitarea cerealelor procesate și extrem de scumpe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » BOMBA pentru SĂNĂTATE din micul dejun