Antena Meniu Search
x

"Boyhood", marele câștigător la BAFTA

Cei mai apreciaţi actori ai momentului au fost premiaţi în gala premiilor BAFTA, acordate de Academia Britanică de Film şi Televiziune

Vezi și

Cei mai apreciaţi actori ai momentului au fost premiaţi în gala premiilor Bafta, acordate de Academia Britanică de Film şi Televiziune

David Beckham, Keira Kneightley, Amy Adams, Julianne Moore şi Eddie Redmayne sunt doar câteva dintre starurile prezente la eveniment. Marele învingător al ediţiei de anul acesta a fost "Boyhood".

"Boyhood", filmul ce prezintă drama unui băiat de-a lungul adolescenţei, a câştigat trei trofee printre care şi cele pentru "Cel mai bun film" şi "Cel mai bun regizor".

Şi filmul biografic "The theory of everything", despre viaţa geniului Stephen Hawking, imobilizat de o boală cruntă, a primit trei trofee Bafta, printre care şi cel pentru "Cel mai bun actor în rol principal".

Vizibil cutremurat, Eddie Redmayne şi-a sărutat proaspăta soţie şi s-a îndreptat spre scenă, unde a fost aplaudat de cei mai mari actori ai lumii. Interpretarea excepţională i-a adus lui Redmayne şi un Glob de Aur. De data aceasta, cercetătorul i-a fost alături actorului pe covorul roşu, dar şi în sală.

Prezenţa lui Hawking pe scena premiilor Bafta a ridicat toată sala în picioare. Omul de ştiinţă a prezentat, pe o notă amuzantă, premiul pentru Efecte Vizuale.

"Still Alice" i-a mai adus un premiu pentru "Cea mai bună actriţă în rol principal" lui Julianne Moore. În vârstă de 54 de ani, Moore interpretează rolul unei profesoare de psihologie, care se luptă cu efectele dezastruoase ale bolii Alzheimer. Gala a fost presărată cu scurte momente amuzante.

Cele mai multe premii au fost acordate comediei "Grand Budapest Hotel", cinci la număr, însă toate la categorii secundare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "Boyhood", marele câștigător la BAFTA