Antena Meniu Search
x

BREAKING NEWS. Alarmă falsă la metrou, cu un pachet suspect găsit de un mecanic de tren. Circulaţia a fost oprită o oră în staţia Berceni

Update ora 10:25 - Staţia Berceni de pe Magistrala II de metrou Berceni - Pipera a fost redeschisă în jurul orei 10:00, în condiţiile în care alarma privind coletul suspect a fost falsă, anunţă Metrorex.

"În urma verificărilor efectuate de echipele de intervenţie care acţionează conform procedurilor în astfel de cazuri, alarma pentru coletul suspect s-a dovedit a fi falsă. La ora 10:00, circulaţia a fost reluată, iar staţia Berceni a fost redeschisă.", precizează    

Metrorex.

Marţi, în jurul orei 08:44, mecanicul unui tren de metrou a primit de la călători informaţia despre existenţa unui colet suspect. Din motive de securitate staţia Berceni a fost evacuată, iar trenurile au circulat numai până în staţia Dimitrie Leonida. Trenul în care s-a aflat coletul a fost garat pe o linie de rezervă din aceeaşi staţie. 

Pe acelaşi subiect

Dispecerii Metrorex au aplicat procedura specifica pentru astfel de situaţii de urgenţă şi au anunţat echipele de intervenţie.

Update ora 09:33 - Potrivit ultimelor informaţii, călătorii au fost cei care au sesizat prezenţa coletului într-un vagon, oamenii anunţând mecanicul. 

Trenul în care este coletul suspect a fost garat pe o linie de rezervă din staţia Berceni, pentru verificări, iar circulaţia la metrou se desfăşoară până la staţia Dimitrie Leonida, potrivit Metrorex.

---------------------------

Un pachet suspect a fost descoperit în această dimineaţă într-o staţie de metrou şi circulaţia a fost oprită pe magistrala Berceni - Pipera.

Pachetul a fost găsit în staţia Berceni, la capăt de linie. Persoanele aflate în staţie au fost evacuate. Trenurile au deja întârzieri şi se aşteaptă ca pirotehniştii să sosească pentru a verifica coletul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » BREAKING NEWS. Alarmă falsă la metrou, cu un pachet suspect găsit de un mecanic de tren. Circulaţia a fost oprită o oră în staţia Berceni