Antena Meniu Search
x

UPDATE / BREAKING NEWS: EXPLOZIE la rafinăria Petromidia din Năvodari, urmată de un incendiu puternic. Patru persoane au fost rănite (FOTO, VIDEO)

Un explozie a avut loc, luni, la rafinăria Petromidia din Năvodari, deflagraţia fiind urmată de un incendiu.

Vezi și

Un explozie a avut loc, luni, la rafinăria Petromidia din Năvodari, deflagraţia fiind urmată de un incendiu.

Două rezervoare de azot şi o pompă de benzină au explodat la Rafinăria Petromidia din Năvodari, iar deflagraţia a fost urmată de un incendiu puternic, patru persoane rănite fiind în prezent transportate cu ambulanţe la Unitatea de Primiri Urgenţă a Spitalului Judeţean Constanţa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma deflagraţiei, patru persoane au fost rănite şi transportate la UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Colonelul Daniel Popa, inspectorul-şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Constanţa a declarat pentru News.ro că la Rafinăria Petromidia au fost trimise iniţial cinci autospeciale pentru stingerea incendiilor, după care numărul acestora a fost suplimentat cu încă două.

ISU Constanţa a declanşat planul roşu de intervenţie.

Pompierii intervin pentru stingerea incendiului, fumul gros putându-se vedea de pe plajele din staţiunea Mamaia şi din Constanţa.

”Avem echipe de intervenţie, a fost declanşat planul roşu, patru persoane sunt rănite. Gravitatea lor încă nu o ştim, intervenţia este în curs la momentul acesta. A fost o explozie la un rezervor sau două rezervoare de azot care este urmată de un incendiu la tubulatura electrică”, a declarat Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din Ministerul Afacerilor Interne.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Credeţi că există vreo şansă ca speranţa de viaţă să crească în România?
Observator » Evenimente » UPDATE / BREAKING NEWS: EXPLOZIE la rafinăria Petromidia din Năvodari, urmată de un incendiu puternic. Patru persoane au fost rănite (FOTO, VIDEO)