Antena Meniu Search
x

Curs valutar

1.000 de persoane evacuate dintr-un mall bucureştean, după o alertă cu bombă

Mall-ul Park Lake, din zona Titan, a fost evacuat, după ce autorităţile au primit o alertă cu bombă. Pirotehniştii au ajuns deja la faţa locului.

de Redactia Observator

la 31.12.2016 , 23:18

Mall-ul Park Lake, din zona Titan, a fost evacuat sâmbătă după-amiază, după ce s-a primit o alertă cu bombă. Alarma a fost falsă!

UPDATE 18:07 - Evacuarea celor circa o mie de oameni care se aflau în mall-ul Park Lake a durat aproximativ o oră deoarece au fost şi persoane care au refuzat să iasă din complex, spunându-le poliţiştilor că le strică sărbătorile, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Bogdan Ghebaur.

UPDATE 16:17 - Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt al DGP a municipiului Bugcureşti, la Antena 3: "La faţa locului sunt poliţişti cre au blocat bulevardele mărginaşe şi poliţişti de la serviciul pirotehnic, care verifică toate încăperile. Au fost evacuate aproximativ 1000 de persoane."

Articolul continuă după reclamă

UPDATE 16:13 - Costin Georgescu, fost director SRI, pentru Antena 3: "Toate alertele de până acum au fost false. Şi asta e o bilă albă pentru serviciile de la noi. Dar măsurile trebuie luate. Sunt convins că este o alertă falsă. Dar în astfel de momente e bine că serviciile sunt alertă. Un nebun a făcut asta, trebuie să plătească."

UPDATE 16:07 - Mall-ul a fost evacuat, poliţiştii şi pirotehniştii încearcă să stabilească în ce măsură alerta e reală şi dacă în centrul comercial au fost puse, într-adevăr, bombe.

Potrivit surselor noastre, s-a primit un apel la 112 în care era anunţat faptul că în mall au fost puse mai multe bombe. Autorităţile au demarat imediat acţiunea de evacuare a centrului comercial.

Poliţia încearcă să descopere de unde s-a primit apelul, în condiţiile în care a fost făcut de pe o cartelă şi nu de pe un număr cu abonament.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi poliță facultativă de asigurare a locuinței?
Observator » Evenimente » 1.000 de persoane evacuate dintr-un mall bucureştean, după o alertă cu bombă