Antena Meniu Search
x

BREAKING NEWS: S-au afişat baremele pentru BACALAUREAT 2016, de la proba obligatorie a profilului, la istorie sau matematică

REZULTATE BACALAUREAT 2016. Ministerul Educaţiei a publicat pe site-ul www.edu.ro baremele de corectare a testelor date la proba obligatorie a profilului, la disciplinele istorie şi matematică.

REZULTATE BACALAUREAT 2016. Ministerul Educaţiei a publicat pe site-ul edu.ro baremele de corectare a testelor date la proba obligatorie a profilului, la disciplinele istorie şi matematică.

REZULTATE BACALAUREAT 2016. Examenul a început la ora 9.00 şi s-a încheiat la ora 12.00.

REZULTATE BACALAUREAT 2016. Elevii care au au urmat un profil uman au susţinut proba la istorie, având de rezolvat trei subiecte, notat fiecare cu câte 30 de puncte. La primul subiect au avut de răspuns la şapte întrebări pe baza a două texte date, referitoare la Mica Unire din 1859, la subiectul doi au avut şase întrebări pe baza unui text referitor la descălecările lui Dragoş şi Bogdan în Moldova, iar la ultimul punct li s-a cerut să realizeze un eseu privind evoluţia României postbelice.

REZULTATE BACALAUREAT 2016. Absolvenţii de la profil real şi pedagogic au susţinut proba obligatorie a profilului la matematică, subiectele fiind diferenţiate în funcţie filiera la care au studiat.

Barem Matematică - profil Matematică-informatică

Barem Matematică - profil Pedagogic

Barem Matematică - profil Ştiinţele Naturii

Barem Matematică - profil Tehnologic

REZULTATE BACALAUREAT 2016. Ultima probă scrisă, proba la alegere a profilului şi specializării, este programată vineri. În funcţie de cele două criterii, candidaţii au putut opta pentru una dintre următoarele discipline: biologie, chimie, fizică, economie, filosofie, geografie, informatică, logică şi argumentare, sociologie şi psihologie.

REZULTATE BACALAUREAT 2016. Pentru susţinerea probelor scrise, în cele 473 de centre de examen organizate, s-au înscris peste 137.300 de candidaţi din toate promoţiile, potrivit datelor MENCS.

REZULTATE BACALAUREAT 2016. Afişarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 12 iulie (până la ora 16.00). În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, în intervalul orar 16.00 - 20.00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 16 iulie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » BREAKING NEWS: S-au afişat baremele pentru BACALAUREAT 2016, de la proba obligatorie a profilului, la istorie sau matematică