Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Brigada Poliției Transporturi în acțiune. Doi hoți prinși în timp ce furau 19.000 de euro dintr-o mașină

Polițiștii brigăzii pentru Transport Public au prins în flragrant delict doi bărbați care au furat 19.000 de euro dintr-o mașină. Comportamentul bizar al acestora i-au făcut pe polițisti făcut să le acorde o atenție deosebită celor două persoane.

de Cristian Ionescu

la 20.08.2020 , 20:46

Brigada Transporturi a fost la înălțime Doi hoți au încercat să fure 19.000 de euro dintr-o mașină - Poliția Română
  • Lovitură de 19.000 de euro, dejucată de polițiști
  • Toți banii au fost recuperați

"Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Brigada Poliție pentru Transport Public- au prins în flagrant delict doi bărbați, cetățeni străini, imediat după ce au sustras prin efracție, forțând butucul portierei unui autoturism, suma de aproximativ 19 000 de euro. Autoturismul era parcat în zona unui complex comercial din sectorul 2. Cercetările au fost preluate  de Sectia 8 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Cei doi bărbați au atras atenția polițiștilor prin comportamentul afișat. Prejudiciul creat a fost recuperat în totalitate", informează polițiștii.

Din primele informații, polițistii patrulau prin zona caselor de schimb valutar. I-au observat pe cei doi și au rămas în zonă să-i fileze câteva ore. La un moment dat, o persoană din provicie a schimbat o sumă de bani, a pus-o în borsetă, iar borseta a pus-o în mașină, după care a plecat sa cumpere ceva.

Unul din hoți s-a dus dupa el sa-l supravegheze, iar celălalt a lucrat mașina, moment în care polițiștii au acționat. Cei doi hoți ar fi bulgari, cunoscuți cu antecedente.

Articolul continuă după reclamă
Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Brigada Poliției Transporturi în acțiune. Doi hoți prinși în timp ce furau 19.000 de euro dintr-o mașină