Antena Meniu Search
x

Doi adolescenţi de 16 ani au evadat din arestul central al Poliţiei Capitalei

În timp ce tot oraşul a fost împânzit de filtre ale forţelor de ordine, o anchetă a fost deschisă pentru a stabili cum au reuşit cei doi să fugă din centrul de detenţie securizat. Unul dintre ei a fost prins după miezul nopţii, iar al doilea s-a predat ulterior.

de Redactia Observator

la 03.07.2019, 11:11

Vezi și

În timp ce tot oraşul a fost împânzit de filtre ale forţelor de ordine, o anchetă a fost deschisă pentru a stabili cum au reuşit cei doi să fugă din centrul de detenţie securizat. Unul dintre ei a fost prins după miezul nopţii, iar al doilea s-a predat ulterior. Tinerii, ambii în vârstă de 16 ani, erau încarceraţi pentru furt, complicitate la furt şi conducere fără permis.

Alarma s-a dat în jurul orei 22, atunci când s-a constatat că cei doi tineri nu mai sunt în celule.

Imediat poliţiştii au dispus instalarea filtrelor în întreg oraşul pentru a-i prinde pe fugari. Pe arterele principale, maşinile au fost oprite şi verificate.

După trei ore, unul dintre fugari a fost găsit de forţele de ordine. În jurul orei trei dimineaţa şi cel de-al doilea adolescent a fost preluat în custodia agenţilor după ce s-a predat.

O anchetă a fost deschisă pentru a stabili cum au reuşit să scape din centrul de detenţie. Tinerii, ambii în vârstă de 16 ani, erau închişi pentru furt calificat, complicitate la furt calificat şi conducere fără permis.

În mai 2016, un alt deţinut încarcerat în arestul central al Capitalei a reuşit să evadeze după ce s-a folosit de identitatea unui alt bărbat, care urma să fie eliberat. Şi atunci, fugarul a fost prins după câteva ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Doi adolescenţi de 16 ani au evadat din arestul central al Poliţiei Capitalei