Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A plouat în câteva ore cât într-o lună în Bucureşti! O staţie de metrou a fost inundată (Video)

În Bucureşti şi în localităţile de lângă Capitală, ploile torenţiale au făcut ravagii. Aproape că a turnat într-o oră cât pentru o lună întreagă. Principalele bulevarde şi străzi au fost inundate, iar în unele locuri apa a depăşit şi 30 de centimetri.

de Redactia Observator

la 25.05.2019 , 13:23

În Bucureşti şi în localităţile de lângă Capitală, ploile torenţiale au făcut ravagii. Aproape că a turnat într-o oră cât pentru o lună întreagă. Principalele bulevarde şi străzi au fost inundate, iar în unele locuri apa a depăşit şi 30 de centimetri. Gurile de canalizare au refulat, iar o barieră din nordul oraşului s-a blocat, dând peste cap taficul. În comuna Pantelimon apa a ajuns până la geamurile maşinilor. Iar o staţie de metrou a fost inundată.

Străzile s-au transformat în lacuri, iar maşinile în bărci, după ce sistemul de canalizare nu a mai făcut faţă.

Şi pe Şoseaua Colentina a fost haos după ce gurile de canal s-au înfundat. Pe şoseaua Fundeni, în dreptul spitalului, mai multe maşini au rămas blocate după ce le-a intrat apă în motor.

Vezi și

În zona Pipera, şoferii au avut probleme la trecerea peste calea ferată de pe şoseaua Petricani. Unul dintre braţele barierei a rămas blocat, iar o maşină a fost prinsă pe şine. Mecanicul unui tren oprit în zonă a decis să coboare din locomotivă şi să dea o mână de ajutor.

Şi în Ilfov a fost dezastru în urma potopului. Pe străzile din comuna Pantelimon apa a ajuns până la geamurile autovehiculelor.

Potrivit autorităţilor, pompierii buucureşteni au avut peste 140 de intervenţii. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » A plouat în câteva ore cât într-o lună în Bucureşti! O staţie de metrou a fost inundată (Video)