Antena Meniu Search
x

"Bucureştiul ştie să petreacă". Capitala, centrul petrecerilor de vară. Locaţia-vedetă a serii, un garaj transformat în pub

Înfometați de distracție, sute de tineri au petrecut noaptea trecută în zona zero a petrecerilor din Capitală. Pe langă Centrul Vechi, tinerii au descoperit și un local nou din Dorobanți. Este vorba de un garaj care a fost transformat în pub și care atrage din ce în ce mai mulți petrecăreți animați de muzica bună și nopțile albe. 

de Redactia Observator

la 28.05.2022, 07:45

Capitala, centrul petrecerilor de vară
Capitala, centrul petrecerilor de vară

Bucureştiul este un oraş care nu doarme. Fiecare restaurant, pub sau club este plin ochi, iar străduţele înguste din Centrul Vechi devin neincapatoare.

Eduard Marin reporter Observator: Oficial s-a dat startul petrecerilor de vară în Capitală, iar tinerii si-au propus si in aceasta noapte sa sa distreze pana in zorii zilei.

Petreceri în miez de noapte

Pe langa binecunoscutele cluburi, un local nonconformist din Dorobanti i-a atras ca un magnet pe petrecăreţii din Bucureşti. Este vorba despre un garaj care a devenit între timp un pub. 

Daniel Bocancea organizator: E nevoie sa  avem un pic de timp fain, ne simtim super tare, avem un DJ care se pricepe la treaba şi am deschis locaţia asta sa vina cati mai multi oameni sa se cunoasca si sa isi faca prieteni. Credem ca e nevoie de asa ceva intr-un oras ca Bucureştiul. La 29 de grade nu ai cum sa nu dai drumul la petrecerile de vara , credem ca e nevoie, am vazut cate grade sunt si am zis haideti sa incepem summer parties. Bucureştiul ştie să petreacă. 

Irina Drăgoi proprietar: Tot veneau prieteni care ne spuneau, bai, este un vibe foarte misto aici, in care ne simtim ca la noi acasa, este exact genul ala de cafenea-garaj in cartier unde lumea iese din bloc si vine la un drink si se intalneste cu alt vecin sau cu un alt prieten, socializeaza.   

Iar petrecerile vor continua si saptamanile urmatoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » "Bucureştiul ştie să petreacă". Capitala, centrul petrecerilor de vară. Locaţia-vedetă a serii, un garaj transformat în pub