Antena Meniu Search
x

Video Bug Mafia a făcut show azi-noapte, la Romexpo. Tataee, Uzzi şi Caddy au fost aplaudaţi minute în şir de fani

A fost o noapte de neuitat pentru miile de bucureşteni adunaţi să petreacă în Capitală. La Romexpo, Bug Mafia a încântat publicul cu piese celebre şi iubite de fani. Iar la Domeniul Stirbey, din Buftea, a fost a doua noapte de festival. Mii de tinerii au dansat până la epuizare.

de Alexandra Bucuroiu

la 14.08.2021, 08:52

Vezi și

Cea mai cunoscută şi longevivă trupă de hip-hop din România a făcut show azi-noapte, la Romexpo. Mii de fani au cântat şi au creat o atmosferă electrizantă la concertul BUG Mafia. 

Tataee, Uzzi şi Caddy au fost aplaudaţi minute în şir de fani. Cu telefoanele în mâini, toţi au vrut să imortalizeze primul show de asemenea rezonanţă din perioada pandemiei.

"Va multumim foarte mult! Respect". 

"Mafia! Mafia! Mafia!"

Pe acelaşi subiect

În Bucureşti, urmează o serie de concerte live şi cu alte trupe îndrăgite, până în luna octombrie. 

Florin Dulgheru, organizator: "Continuăm cu Macanache, La Familia, Cedry2k, Mc Gheto, după aceea continuăm pe 1 septembrie cu Orchestra Simfonică Bucureşti, Infinitum, show de lumini, muzică clasică. O să închidem cu 5Gang pe 2 octombrie, back to school".

Summer Well, extaz în a doua noapte de festival

Şi la Summer Well, tinerii au fost în extaz în a doua noapte de festival. 

Aseară, Domeniul Ştirbey s-a transformat într-un uriaş ring de dans, la fel ca înainte de pandemie. Peste 15 mii de oameni s-au bucurat de muzica celor de la Balthazar. 

Pe lângă muzica bună, Summer Well are şi alte atracţii.

Cei care vin la festival se pot relaxa într-un cadru de poveste. Museum of the moon e una din atracţiile principale ale festivalului. O zonă numai bună de pozat şi pus pe reţelele de socializare. Summer Well se va încheia mâine. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Bug Mafia a făcut show azi-noapte, la Romexpo. Tataee, Uzzi şi Caddy au fost aplaudaţi minute în şir de fani