Antena Meniu Search
x

Video Cadavrul găsit de un tractorist pe un câmp din Dâmboviţa aparţine unei femei: "Cine a avut sufletul ăsta, cine ştie de unde a adus-o"

Descoperire macabră pe un câmp din judeţul Dâmboviţa. Rămăşiţe umane au fost găsite în apropiere de ieşirea de pe autostrada A1 spre satul Olteni. Din primele informaţii, cadavrul ar fi al unei femei. Criminaliştii încearcă acum să identifice persoana decedată, dar şi pe cel care a lăsat-o pe câmp. 

de Redactia Observator

la 06.04.2024, 08:42

Vezi și

Ora 15:15. Un apel cutremurător la 112 pune în alertă zeci de poliţişti. Un tractorist face o descoperire şocantă - mai multe fragmente umane sunt pe un câmp din satul Olteni, comuna Uliești.

Martor: Am auzit că un tractorist ar fi găsit femeia aia, băgată în nişte saci. Erau maşini de poliţie. Erau unii îmbrăcaţi în nişte chestii albe.

O echipă complexă de cercetare, condusă de către un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, este constituită imediat după apelul la 112. După primele cercetări, procurorul declară că au găsit toate fragmentele din corpul abandonat pe marginea drumului. Localnicii sunt şocaţi când aud ce se întâmplă în satul lor.

Localnic: Aici, la noi? Nu ne-a venit să credem!

Pe acelaşi subiect

Localnic: Am rămas surprinşi. 

Oamenii sunt siguri că atât persoana decedată, cât şi posibilul criminal, nu sunt din satul lor sau din vecinătate.

Localnic: Nu cred că e de aici, că auzeam sigur. Noi zicem că ar fi fost aruncat

Localnic: Cine a avut sufletul ăsta, cine ştie de unde a adus-o, că nu e de aici, vă daţi seama.

Până vor desluşi misterul, criminaliştii nu exclud nici varianta unei crime cu sânge rece, dar nici cea a unui accident rutier. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Cadavrul găsit de un tractorist pe un câmp din Dâmboviţa aparţine unei femei: "Cine a avut sufletul ăsta, cine ştie de unde a adus-o"