Antena Meniu Search
x

Moarte suspectă în Galaţi. Cadavrul unui bărbat a fost descoperit în apropierea gării

Moarte suspectă, în Galaţi! Un bărbat a fost găsit fără suflare în apropierea gării din oraş.     

de Redactia Observator

la 29.03.2024, 10:18

Vezi și

Un paznic de la o societate din zonă, a fost cel care a anunţat autorităţile după ce a decoperit cadavrul bărbatului în vegeraţia ce înconjura poligonul auto din triajul CFR. În câteva minute mai mulţi criminalişti au ajuns la faţa locului.

Cadavrul a fost preluat şi transportat ulterior la laboratorul de medicina legală. Până acum nu se ştie cine este bărbatul şi nici din de cauză a murit.

Tânăra găsită moartă pe un câmp din Petroşani

Descoperire macabră la Hunedoara. O tânără de 35 de ani a fost găsită moartă la 50 de km de casă la marginea oraşului Petroşani. Avea mai multe răni pe corp, era în stare avansata de putrefacţie şi dezbrăcată de la brâu în jos. Surse spun că tânăra, care ar fi practicat prostituția, ar fi fost ucisă în altă parte, iar cadavrul a fost dus acolo şi aruncat pe câmp. Nu se știe însă dacă a fost violată înainte să fie sugrumată. 

Descoperirea a fost făcută în jurul orei 18.30 de un grup de biciclişti care ieşiseră la plimbare pe un teren din apropierea fostului poligon din oraş. Când au văzut cadavrul femeii au sunat imediat la 112. 

Pe corpul tinerei de 35 de ani, originară din comuna General Berthelot se vedeau mai multe urme de lovituri, însă anchetatorilor le-a fost greu să stabilească exact ce s-a întâmplat, din cauza stării de putrefacţie în care a fost găsită. Potrivit martorilor, femeia ar fi fost găsită dezbrăcată de la brâu în jos. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Moarte suspectă în Galaţi. Cadavrul unui bărbat a fost descoperit în apropierea gării