Antena Meniu Search
x

Cadavrul unei fete din Neamț, care a dispărut în urmă cu 15 ani, a fost găsit îngropat în curtea tatălui ei. Bărbatul, reținut

Cadavrul unei fete care a dispărut în urmă cu 15 ani, alături de mama ei, a fost găsit îngropat în curtea locuinței tatălui ei. Bărbatul a fost reținut.

de Redactia Observator

la 20.10.2021, 15:34

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Hepta

Conform Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, s-a înregistrat dosar penal ca urmare a unei sesizări vizând dispariţia, în anul 2006, a două victime, mamă și fiică minoră, existând posibilitatea ca persoanele dispărute să fi fost la acel moment ucise.

Marți s-a făcut o percheziţie domiciliară la o locuinţă din oraşul Târgu Neamţ, ocazie cu care au fost identificate rămăşiţele unui cadavru uman, posibil al unei persoanei minore, ce erau îngropate în curtea casei.

Proprietarul locuinţei este tatăl uneia din victimele date dispărute în anul 2006, astfel că bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost sesizat Tribunalul Neamţ cu propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând de miercuri, pentru omor calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » Cadavrul unei fete din Neamț, care a dispărut în urmă cu 15 ani, a fost găsit îngropat în curtea tatălui ei. Bărbatul, reținut