Antena Meniu Search
x

Cadavrul unui bărbat a zăcut o săptămână într-o rulotă, la Cluj. Vecină: ”Miroase îngrozitor. Am chemat rudele lui, Primăria, Polița, dar nu e o prioritate pentru ei”

Cadavrul unui bărbat de 70 de ani din județul Cluj a zăcut mai bine de o săptămână într-o rulotă, pe un teren din zona școlii din Aghireșu, deși vecinii au făcut numeroase apeluri către autorități pentru ridicarea trupului.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 04.08.2021, 15:34

rulota în care locuia bărbatul de 70 de ani.
Cadavrul unui bărbat a zăcut o săptămână într-o rulotă, la Cluj. Vecină: ”Miroase îngrozitor. Am chemat rudele lui, Primăria, Polița, dar nu e o prioritate pentru ei” - stiridecluj.ro

Bărbatul, care avea 70 de ani, a murit în urmă cu o săptămână în rulota sa parcată peun  teren din zona școlii din Aghireșu, județul Cluj. Vecinii s-au alertat pentru că nu l-au mai văzut pe bătrân de câteva zile, iar mirosul a devenit de nesuportat, așa că au anunțat poliția.

„S-a stabilit într-o rulotă în spatele casei noastre. Stă acolo din primăvară. El a fost la pușcărie pentru omor, s-a eliberat și apoi a spart casele localnicilor. În cele din urmă s-a stabilit pe terenul familiei, în spatele casei noastre. De câteva zile miroase îngrozitor. Am chemat rudele lui, iar un nepot a fost până acolo și a lăsat ușa deschisă. Acum miroase și mai tare. Am sunat la Primărie, la Poliție, dar nu e o prioritate pentru ei. Marți seara a fost acolo și Salvarea, dar au plecat pentru că era mort. De câteva zile am observat că nu mai umblă și i-am spus unui nepot să vadă de bunicul lui”, a povestit o vecină pentru stiridecluj.ro.

După ce cazul a ajuns în presa locală, un medic de familie a eliberat un certificat constatator al decesului. Conform certificatului de deces, moartea a fost una naturală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cadavrul unui bărbat a zăcut o săptămână într-o rulotă, la Cluj. Vecină: ”Miroase îngrozitor. Am chemat rudele lui, Primăria, Polița, dar nu e o prioritate pentru ei”