Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O cafenea Starbucks din Timişoara a fost închisă din cauza gândacilor şi a mizeriei de nedescris (Video)

O cafenea Starbucks din Timişoara a fost închisă de autorităţi din cauza gândacilor care umblau nestingheriţi printre produse, dar şi a mizeriei de nedescris.

de Redactia Observator

la 19.07.2018 , 12:44

O cafenea Starbucks din Timişoara a fost închisă din cauza gândacilor O cafenea Starbucks din Timişoara a fost închisă din cauza gândacilor - YouTube

O cafenea Starbucks din Timişoara a fost închisă de autorităţi din cauza gândacilor care umblau nestingheriţi printre produse, dar şi a mizeriei de nedescris.

După mai multe reclamaţii, inspectorii de la Protecţia Consumatorilor şi cei de la Direcţia de Sănătate Publică au efectuat un control la cafeneaua Starbucks din interiorul Iulius Mall.

Astfel, inspectorii au descoperit că mizerie era la ea acasă în spaţiul de prepare al băuturilor din celebra cafenea.

Articolul continuă după reclamă

Inspectorii au mai găsit blaturi de lucru murdare, recipiente slinoase, cuva unui storcător lipită cu bandă adezivă, dar şi gândaci care se plimbau liniştiţi printre produse.

Pe acelaşi subiect

După toată această 'aventură', autorităţile au descis să închidă temporar cafeneaua Starbucks din Timişoara, dar şi să îi amendeze pe proprietari.

sursa: debanat.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » O cafenea Starbucks din Timişoara a fost închisă din cauza gândacilor şi a mizeriei de nedescris (Video)