Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mizerie de nedescris în spitalul din Găeşti: 'Avem catedrală în Găeşti, nu ne mai trebuie spital' (Video)

Mizerie de nedescris la Spitalul Găeşti. Un pacient a fost şocat de ceea ce a găsit pe holurile şi în saloanele spitalului.

de Redactia Observator

la 20.02.2018 , 12:15

Mizerie de nedescris în spitalul din Găeşti: 'Avem catedrală în Găeşti, nu ne mai trebuie spital' - Facebook

Mizerie de nedescris la Spitalul Găeşti. Un pacient a fost şocat de ceea ce a găsit pe holurile şi în saloanele spitalului.

UPDATE 12.10. Contactată de reporterii Observator, directoarea spitalului a declarat că este vorba despre o neglijenţă a asistentelor şi că acestea vor fi sancţionate. Dr. Cristiana Seltea a explicat că în spital există perne şi lenjerii noi, însă nu au fost schimbate.

Bărbatul a fotografiat şi a filmat mizeria din spital şi apoi a postat imaginile pe Facebook, acolo unde a stârnit revolta oamenilor.

Articolul continuă după reclamă

Ion Muşat, bărbatul care a descoperit mizeria din spital, a fost la rândul său revoltat de mizeria găsită în Spitalul Orăşenesc Găeşti.

Pe acelaşi subiect

Pernele aveau pete uriaşe, tăvile în care se serveşte mâncare sunt arse şi vechi, iar mirosul din saloane era de nesuportat.

Zeci de oameni au comentat postarea şi s-au arătat extrem de revoltaţi.

"Nu va mai agitati, avem catedrala in gaesti, nu ne mai trebuie spital", a scris George.

La rândul ei, Cristina a explicat că nu este vorba despre medici şi că aceştia sunt competenţi, însă igiena din spital lasă de dorit.

"E dezastru ce se intampla putin le pasa ca stam in paturi si perne mizerabile probabil asa or avea ei.acasa te duci cu o răceală vii bolnav de altceva", a comentat Oana.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Ştiri sociale » Mizerie de nedescris în spitalul din Găeşti: 'Avem catedrală în Găeşti, nu ne mai trebuie spital' (Video)