Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Câini vânaţi cu arbaleta, pe străzile din Babadag: "Poliţie!!! Cineva să ne ajute să găsim criminalul!"

Polițiștii tulceni caută un individ care vânează câinii cu o arbaletă, pe străzile din Babadag, judeţul Tulcea. Localnicii au găsit până acum două victime, dintre care una a murit la cabinetul veterinar. 

de Veronica Micu

la 15.12.2019 , 13:26

Polițiștii tulceni caută un individ care vânează câinii cu o arbaletă, pe străzile din Babadag, judeţul Tulcea. Localnicii au găsit până acum două victime, dintre care una a murit la cabinetul veterinar. 

Strigătul de ajutor a venit pe Facebook, din partea iubitorilor de animale.

"Babadag!!! Poliţie!!! Cineva să ne ajute să găsim criminalul!!! Azi-noapte un individ înarmat cu arc, arbaletă... nu ştiu încă... cu săgeţi care aveau în capat ceva luminos... a împuşcat căţei... Eu dimineaţa i-am gasit. Acum sunt în cabinet, una a murit, altul operat....Nu am ajuns încă la poliţie. Dacă puteti să ne ajutaţi cu informaţii despre cine foloseşte asemenea arme, vă rog!... Individul este liber şi poate oricând omorî un om! Sunt disperată! Ajutor!!!", a postat pe Facebook Cornelia Constantin din Babadag.

Articolul continuă după reclamă
Poliţia din Babadag caută un individ care trace cu arbaleta în câini, pe străzi

De asemenea, cabinetul veterinar unde au fost duşi câinii a postat un mesaj în care dă detalii despre starea patrupedelor străpunse cu săgeţi.

Individul trage în câini cu o arbaletă

"În oraşul Babadag, din păcate, străzile nu mai sunt sigure pentru nimeni, mai ales dacă eşti un căţel al nimănui! Au fost trase săgeţi în cei trei muşchetari de către, probabil, un om fără scrupule, un om al nimănui, un om fără vreun Dumnezeu... 

Din păcate atacul s-a soldat cu un mort (femela albă care avea şi trei pui - VĂ RUGĂM ADOPTAŢI) a cărei cutie toracică şi cel mai probabil ambii pulmoni au fost perforaţi cu o săgeata dintr-o parte în alta, cu un rănit (masculul negru fără ochi) care s-a ales cu o traheostomă (perforarea traheei), el fiind operat şi stabilizat în cabinet, şi din fericire cu unul nevătămat, dar extrem de traumatizat, fetiţa din faţa cabinetului (ei nu am putut să ii facem nicio poza, pentru ca nu mai suportă să stea în preajma OAMENILOR care i-au omorât şi atacat prietenii), însă ea este singura care nu a fost nimerită cu săgeţi! Vă lăsăm aceste imagini şi vă lăsăm să asimilaţi această informaţie. Este oare normal ca în anul 2019 să ne confruntăm cu aceste situaţii rupte parcă din Evul Mediu?!".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliţia Tulcea a deschis o anchetă pentru găsirea individului, în aceats caz fiind deschis un dosar de cercetare penală. 

"În urma sesizărilor primite din partea cetățenilor privind un caz de maltratare și ucidere a unor câini de pe raza localității Babadag, jud.Tulcea, polițiștii din cadrul Politiei Orașului Babadag au demarat de îndată verificări pentru clarificarea aspectelor semnalate si luarea măsurilor legale. Cercetările continua sub aspectul comiterii infracțiunilor de schingiuire si ucidere a animalelor, cu intentie, fără drept, fapte prevăzute de Legea 205/2004 privind protecția animalelor", au transmis reprezentanții IPJ, potrivit tlnews.ro.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Câini vânaţi cu arbaleta, pe străzile din Babadag: "Poliţie!!! Cineva să ne ajute să găsim criminalul!"