Antena Meniu Search
x

Cămilă filmată pe proprietatea lui Nuţu Cămătaru, în Ferentari (Video)

Poliţiştii care au descins, în această dimineaţă, la proprietatea lui Nuţu Cămătaru, din sectorul 5 al Capitalei, au descoperit o cămilă, două maimuţe şi alte animale exotice.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 18.09.2019, 10:41

Cămilă filmată pe proprietatea lui Nuţu Cămătaru, în Ferentari - Observator.tv

Poliţiştii care au descins, în această dimineaţă, la proprietatea lui Nuţu Cămătaru, din sectorul 5 al Capitalei, au descoperit o cămilă, două maimuţe şi alte animale exotice.

Azi dimineaţă, oamenii legii au efectuat percheziții la domiciliul lui Nuţu Cămătaru, în dosarul in rem deschis după ce o maimuţă a fost capturată în Sectorul 5. 

Pe proprietatea cunoscutului interlop, poliţiştii au descoperit o minigrădină zoologică, unde au găsit două maimuţe, o cămilă, dar şi alte animale exotice. 

Mai jos, imagini surprinse pe proprietatea lui Nuţu Cămătaru:

O cămilă, două maimuţe şi alte animale exotice, găsite la Nuţu Cămătaru

"În această dimineață, polițiști din cadrul Secției 24 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, aflați în continuarea cercetărilor privind primata identificată pe raza sectorului 5, au pus în aplicare o autorizație de percheziție, pe raza aceluiași sector.

Până la acest moment, în locația respectivă au fost identificate doua maimuțe și o cămilă. La această activitate participă și reprezentanți ai ASPA și și Gărzii de Mediu. Cercetările continuă", transmite Poliţia Capitalei.

Percheziţiile au avut loc după ce săptămâna trecută trei maimuţe periculoase au evadat din curtea familiei şi s-au plimbat nestingherite prin sectorul 5. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Cămilă filmată pe proprietatea lui Nuţu Cămătaru, în Ferentari (Video)