Antena Meniu Search
x

Camionagiu ucis pe autostrada A4, pe banda de urgenţă, în timp ce se ducea cu compresorul să ajute un alt şofer

Un camionagiu care a oprit pe banda de urgenţă să ajute un şofer rămas în pană a fost spulberat de un autocar care ar fi dispărut de la locul accidentului.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 15.06.2019, 16:22

Camionagiu ucis pe autostrada A4, pe banda de urgenţă, în timp ce se ducea cu compresorul să ajute un alt şofer

Un camionagiu care a oprit pe banda de urgenţă să ajute un şofer rămas în pană a fost spulberat de un autocar care ar fi dispărut de la locul accidentului, pe autostrada A4.

Bărbatul în vârstă de 53 de ani a parcat camionul pe banda de urgenţă şi venea cu compresorul către un şofer care făcuse pană la una din roţi, când la un moment dat a fost lovit de autocar.

Camionagiu ucis pe autostrada A4, pe banda de urgenţă, în timp ce încerca să ajute

Un şofer de camion în vârstă de 53 de ani a murit pe autostrada A4, pe sensul către Ovidiu, judeţul Constanţa, la kilometrul 2, după ce un autocar l-a lovit în timp ce se întorcea cu compresorul la şoferul rămas în pană.

Bărbatul a fost resuscitat timp de peste jumătate de oră, însă fără rezultat, el suferind mai multe traumatisme deosebit de grave (traumatism cervical şi toraco-abdominal).

Un alt accident a avut loc tot astăzi, tot pe banda de urgenţă, dar pe Autostrada Soarelui, unde un şofer care se afla lângă portbagaj a fost ucis de o maşină care l-a lovit în plin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Camionagiu ucis pe autostrada A4, pe banda de urgenţă, în timp ce se ducea cu compresorul să ajute un alt şofer