Antena Meniu Search
x

INCIDENT ŞOCANT la Iaşi! Imediat după slujbă, un preot a pus mâna pe ARMĂ, a băgat un cartuş pe ţeavă şi a tras. A executat două "javre", ziua în amiaza mare

Incident neobişnuit la Iaşi. Imediat după ce a ieşit de la slujbă, un preot a pus mâna pe o armă de vânătoare, a băgat un cartuş pe ţeava şi a ţintit!

- bzi.ro

Incident neobişnuit, zilele trecute, la Iaşi. Imediat după ce a ieşit de la slujba de duminică, un preot a pus mâna pe o armă de vânătoare, a băgat un cartuş pe ţeava şi a ţintit!  

S-a întâmplat ziua în amiaza mare, doi câini, unul maidanez, iar altul al unui localnic, fiind ucişi de slujitorul Domnului. De ce? Ei bine, preotul spune că dintr-un motiv bine întemeiat.

Părintele a recurs la asemenea gest pentru ca animalele din gospodaria sa erau in pericol. Mai mult decat atat, preotul sustine ca in acea zi o haita de caini ajunsa pe proprietatea sa a fost cat pe ce sa atace un barbat aflat in zona. 

Cert este că oamenii au chemat imediat poliţia, apărătorii legii ridicând arma de foc.

În plus, potrivit BZI.ro, pe nemele preotului Dumitru Chirică a fost întocmit dosar penal.

"In urma sesizarii facute de catre un localnic, politistii au deschis un dosar penal pentru uz de arma fara drept si uciderea animalelor cu intentie fara drept. Cercetarile in acest caz continua pentru stabilirea intregii situatii de fapt", a precizat Adina Lupu, purtator de cuvant al Inspectoratului de PolitieJudetean Iasi (IPJ). 

Localnicii nu sunt străini de faptul că preotul are arme de foc şi spun că mai aud câteodată împuşcături.  

Cum se apărăr preotul Chirică

"A fost o problema delicata... Era o haita de caini in zona, au ajuns la mine pe teren. Am acolo de toate, ca orice gospodar, gaini, curci... Acesti caini adusi de prin alte zone mi-au omorat mai multe curci. M-a chemat un baiat care era la animale si mi-a spus ca a venit o haita de caini si au sarit la el. Aceasta situatie este de ani de zile. Cand am ajuns acolo am vazut sase caini... Am tras, iar doi dintre ei... Asta este... Sunt animale, intr-adevar, dar si eu am animale pe care cainii mi le-au omorat. Problema asta cu cainii nu o am doar eu, toti vecinii mei au probleme", a spus preotul Dumitru Chirica, potrivit BZI.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » INCIDENT ŞOCANT la Iaşi! Imediat după slujbă, un preot a pus mâna pe ARMĂ, a băgat un cartuş pe ţeavă şi a tras. A executat două "javre", ziua în amiaza mare