Antena Meniu Search
x

Când se deschide Târgul de Crăciun din Piteşti

Târgul de Crăciun din Piteşti va fi deschis pe 1 decembrie, de Ziua Naţională a României. Evenimentul deschiderii va fi marcat de un concert al îndrăgitului artist Paul Surugiu - Fuego, scrie Agerpres. În aceeaşi zi, vor fi aprinse şi luminiţele de Crăciun.

de Redactia Observator

la 29.11.2023, 15:49

Când se deschide Târgul de Crăciun din Piteşti
Când se deschide Târgul de Crăciun din Piteşti - Facebook Primăria Piteşti

"În seara de 1 Decembrie, deschiderea oficială a Târgului de Crăciun va fi marcată prin aprinderea iluminatului festiv, la ora 18,00, urmată de un concert extraordinar al îndrăgitului artist Paul Surugiu - Fuego. Scena din Piaţa Primăriei va găzdui, în continuare, spectacolul 'Polifonic', oferit de către artiştii - studenţi şi profesori - de la Catedra de Muzică a Universităţii Naţionale de Ştiinţă şi Tehnică Politehnica Bucureşti - Centrul Universitar Piteşti", se precizează într-un comunicat transmis miercuri de Primăria Piteşti.

Târgul de Crăciun din Piteşti se deschide de Ziua Naţională a României

Următorul eveniment este programat pe 5 decembrie, de la ora 17,00, când Teatrul Aşchiuţă le va oferi celor mici un spectacol magic, iar pe 7 decembrie, între orele 17,00 şi 19,00, pe scena în aer liber vor evolua copiii Asociaţiei "Musicando con Adina Sima".

Sâmbătă, 9 decembrie, în intervalul orar 14,00 - 17,00, artista Ioana Anton va susţine un concert de muzică populară.

Pe acelaşi subiect

"Pe 13 decembrie, de la ora 17,00, Palatul Copiilor va oferi un program artistic de două ore vizitatorilor târgului, urmat, în data de 14 decembrie, de un spectacol interactiv/demonstrativ de dans (latino, bachata) desfăşurat de Dance Flow Academy împreună cu Şcoala de Dans 'Latin Street', iar pe 15 decembrie, între orele 17,00 şi 20,00, Centrul Cultural Piteşti va aduce, pe scena din Piaţa Primăriei, un spectacol de colinde, muzică folk şi folclor", se mai menţionează în comunicat.

Seria spectacolelor va continua cu recitalul oferit în seara de 16 decembrie, de la ora 19,00, de către Band-ul Filarmonicii Piteşti.

Pe 21 decembrie, între orele 17,00 şi 19,00, Centrul Judeţean de Cultură şi Artă Argeş revine cu o nouă ediţie a evenimentului de tradiţii şi obiceiuri vechi "Argeşul autentic", desfăşurat în centrul oraşului şi în Piaţa Primăriei. A doua zi, pe 22 decembrie, în intervalul orar 17,00 - 18,00, piteştenii şi vizitatorii Târgului de Crăciun Piteşti se vor bucura de o oră de colinde interpretate de Corala "D. G. Chiriac".

Sezonul sărbătorilor de iarnă va fi încheiat printr-un spectacol de Revelion, pe afiş aflându-se DJ Project şi Taraful Clejanilor. Noul an va fi întâmpinat cu un foc de artificii, devenit deja o tradiţie pentru piteşteni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Când se deschide Târgul de Crăciun din Piteşti