Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cântăreţ de muzică populară, mort în condiţii suspecte. Soţia lui Nelu Sârbu acuză medicii: "I-au făcut glucoză şi l-au trimis acasă!"

Familia cântăreţului de muzică populară Nelu Sârbu, care s-a stins din viaţă duminică dimineaţă, susţine că artistul a murit cu zile.

de Redactia Observator

la 01.02.2018 , 16:53

Cântăreţ de muzică populară, mort în condiţii supecte. Soţia lui Nelu Sârbu acuză medicii: "I-au făcut glucoză şi l-au trimis acasă!" - Facebook

Familia cântăreţului de muzică populară Nelu Sârbu, care s-a stins din viaţă duminică dimineaţă, susţine că artistul a murit cu zile.

Potrivit soţiei cântăreţului, Nelu Sârbu a ajuns cu ambulanţa de două ori în 12 ore la Spitalul Municipal Roman şi, de fiecare dată, medicii nu au considerat necesară internarea cântăreţului şi l-au trimis acasă.

Deşi acuza dureri în piept, febră şi transpiraţii abundente, de fiecare dată Nelu Sârbu a fost diagnosticat cu viroză şi trimis, cu tratament, la domiciliu. După o noapte de chin, bărbatul s-a stins acasă, în braţele soţiei.

Articolul continuă după reclamă

Sotia lui Nelu Sârbu spune că omul ei a murit cu zile. Nelu Sârbu se simţea rău încă de vineri. Aşa că sâmbătă dimineaţă au chemat ambulanţa.

Gabriela Sârbu spune că şi ea şi soţul ei se simţeau rău. Ajunşi la spital, spune femeia, medicii i-au trimis acasă cu reţeta.

După ce şi-au luat tratamentul de la o farmacie, Nelu Sârbu a început să se simtă şi mai rău. După câteva ore, când a văzut că tuşeşte şi expectorează sânge, au chemat din nou ambulanţa. Iar scenariul s-a repetat. 

Au ajuns iar la Urgenţă. Deşi îl durea în piept şi transpira abundent, aceiasi medici i-au zis artistului este vorba despre o viroză şi l-a trimis acasă. 

Ajuns acasă, Nelu Sârbu s-a simţit din ce în ce mai rău, iar duminică dimineaţă şi-a dat ultima suflare în braţele soţiei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La Spitalul Municipal din Roman s-a făcut o anchetă, însă primele rezultate exclud vreo culpă medicală.

Nelu Sârbu era profesor şi cântăreţ de muzică populară. Familia lui nu este hotărâtă dacă îi va acţiona pe medici în instanţă. Oamenii vor însă să tragă un semnal de alarmă pentru ca astfel de situaţii să nu se mai repete.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Cântăreţ de muzică populară, mort în condiţii suspecte. Soţia lui Nelu Sârbu acuză medicii: "I-au făcut glucoză şi l-au trimis acasă!"