Antena Meniu Search
x

Captură uriașă la clanul Sadovenilor: 24 cuțite, macete și săbii, peste 152.000 de euro și bijuterii din aur

Poliția Română a făcut o captură uriașă, după perchezițiile efectuate la clanul Sadovenilor din București. Interlopii s-au trezit în zori cu mascaţii la uşă, exact în ziua când se pregăteau de botez. Au fost confiscate zeci de arme albe, sute de mii de euro, zeci de mii de dolari, pe lângă sume importante în lire sau bijuterii din aur.

de Redactia Observator

la 17.09.2020, 23:56

Captură uriașă la Clanul Sadovenilor: 24 cuțite, macete și săbii, peste 152.000 de euro, bijuterii de aur
Percheziții la clanul Sadovenilor, după ce interlopii au postat mai multe clipuri amenințătoare pe internet - Observator
  • Percheziții la clanul Sadovenilor din București
  • 7 bărbați au fost reținuți pentru șantaj
  • Cele mai importante subiecte ale zilei sunt la Observatorul orei 19

"În urma activităților de astăzi polițiștii au ridicat următoarele bunuri în vederea continuării cercetărilor: - 24 arme albe (cuțite, macete, săbii) și 10 obiecte contondente (bâte, castet, box metalic), un pistol tip airsoft precum și sumele de 152.000 de euro, 38.250 de USD și 8.020 de lire sterline. De asemenea au fost ridicate și bijuterii din aur", a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Totodată, au fost reținuți 7 bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunii de șantaj.

Sadovenii, opera integrală și ilegală

După Duduieni, au intrat Sadovenii în vizorul Poliţiei. Interlopii s-au trezit în zori cu mascaţii la uşă, exact în ziua când se pregăteau de botez. Unul dintre ei a încercat să fugă, dar a fost blocat cu focuri de armă. Un altul a fost săltat câteva ore mai târziu pe aeroport. Membrii grupării i-au instigat chiar ei pe poliţişti, după ce s-au lăudat pe internet cum şi-au împărţit zonele din Capitală şi şi-au ameninţat rivalii cu moartea.

"Fiecare ne-am luat cartierul nostru! Ne-am luat câte un cartier! Nu ai voie tu, vere, să vii peste zonele noastre. 1 Mai, Grivița, Chibrit, Giulești, Chiajna, Dragomirești! Duceți-vă, frate, în oraș! Duceți-vă unde nu sunt țigani de țigănie. Mâine, poimâine suntem obligaţi să punem mâna pe pistol şi cuţit"

Capitala României, anul 2020. Remus Mincă, zis Nat, unul dintre liderii clanului Sadoveanu, care se presupune că a fost implicat şi în moartea lui Emi Pian, îşi ameninţă în direct pe internet rivalii. Vorbeşte fără reţineri de împărţirea zonelor de influenţă. Până acum, a făcut legea. Astăzi au făcut-o poliţiştii. Interlopii au fost treziți din somn de mascați.

Unul dintre interlopi a încercat să fugă când mascaţii le-au călcat pragul. A fost oprit cu focuri de armă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Captură uriașă la clanul Sadovenilor: 24 cuțite, macete și săbii, peste 152.000 de euro și bijuterii din aur