Antena Meniu Search
x

Caravana Next Star isi incepe periplul prin tara

Cu o zi inainte de marea petrecere prin care Antena 3 sarbatoreste opt ani de existenta, finalista Next Star, Ionela Dinu, a fost invitata lui Mihai Gadea pe scena Mihai Viteazul din Craiova, acolo unde s-a desfasurat editia de miercuri a emisiunii „Sinteza Zilei”

Ionela nu este la prima ei aparitie in emisiunea lui Mihai Gadea, cu cateva zile inainte aceasta primind o veste extraordinara in platoul Antenei 3: soprana Angela Gheorghiu s-a oferit sa o ajute pe finalista Next Star pentru a putea studia la Opera din Viena, acolo unde Ionela a primit o bursa.  Intrebata ce artist si-ar dori sa intalneasca astazi, la concertul aniversar al Antenei 3, Ionela Dinu a raspuns Connect-R , drept pentru care a si fredonat cateva versuri ale melodiei: Vara nu dorm.

Antena 3 sarbatoreste astazi, implinirea a opt ani printr-un spectacol-maraton la care, incepand cu ora 20:00, vor urca pe scena Loredana, Zdob si Zdub, CRBL, Connect-R, Alex Velea, Holograf, Vunk, Puya, Corina, Hi Q, Akcent, Delia. Concertul aniversar va fi transmis live si pe internet, pe antenaplay.ro.

Si pentru ca marile vedete se aleg de mici, incepand de maine, Caravana Next Star isi incepe periplul prin tara in cautarea prichindeilor talentati. Iata in ce orase va poposi caravana:

- Palatul Copiilor Constanta - 12 iulie, de la ora 10.00

- Palatul Copiilor Galati - 15 iulie, de la ora 10.00

- Teatrul Bacovia Bacau - 16 iulie, de la ora 10.00

- Palatul Copiilor Piatra Neamt - 17 iulie, de la ora 10.00

- Palatul Copiilor Suceava - 18 iulie, de la ora 10.00

- Palatul Copiilor Cluj Napoca - 20 iulie, de la ora 10.00

- Palatul Copiilor Brasov - 21 iulie, de la ora 10.00

- Palatul Copiilor Craiova - 22 iulie, de la ora 10.00

- Palatul National al Copiilor Bucuresti - 23 iulie, de la ora 10.00

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Caravana Next Star isi incepe periplul prin tara