Antena Meniu Search
x

Video Care este starea lui Florin Piersic după internare. Infecţia a apărut la acelaşi genunchi la care a fost operat în 2019

Momente de cumpănă pentru maestrul Florin Piersic. Marele actor a ajuns la spital cu o infecţie puternică şi a fost operat la genunchi. E acum internat la Institutul Inimii din Cluj pentru alte investigaţii, iar din fericire este în stare stabilă. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 01.05.2024, 11:08

Vezi și

La 88 de ani, Florin Piersic luptă pentru sănătate. Maestrul a ajuns în grija medicilor de la spitalul Militar din Cluj-Napoca cu simptomele unei infecţii puternice în urmă cu trei săptămâni. 

Alex Prunean, reporter Observator: Actorul a fost investigat pe diferite secţii din cadrul Spitalului Militar. În cele din urmă, i s-a descoperit o infecţie gravă şi a fost operat de urgenţă la acelaşi genunchi la care mai suferise o intervenţie în urmă cu cinci ani. 

Simptomele au apărut la doar o zi după ce actorul jucase cu sala plină în oraşul natal. 

A făcut febră a doua zi după spectacol

Pe acelaşi subiect

Flaviu Milasan, director casa de cultura "Dumitru Farcaş" Cluj: Maestrul s-a simţit chiar foarte bine pe scenă. Nici nu a dat impresia, nici nu părea să se simtă rău. 

Alex Prunean, reporter Observator: Scena casei de cultura din Cluj e locul în care Florin Piersic a avut ultima reprezentanţie, în piesa "Străini în Noapte". Totul a decurs normal, dar a doua zi a făcut febră peste 39 de grade, iar apropiaţii s-au alarmat şi l-au dus la medic.

Starea actorului este stabilă

După ce a stat trei săptămâni la Spitalul Militar, familia a decis ca marele actor să fie consultat şi de specialiştii Institutului Inimii.

Crisan Florin, manager Institutul Inimii: În momentul de faţă se află internat pe secţia de Cardiologie din institutul nostru, sub tratament medicamentos, în stare stabilă. Vă rog să intelegeţi că familia a cerut în mod special să nu transmitem informaţii pentru că doresc intimitate şi discreţie. Nu se discuta de transfer în străinătate, aşa cum se vehicula. Suntem un institut care are tot ceea ce e nevoie pentru a trata un asemenea caz.

Mereu discret în privinţa sănătăţii, anul trecut, în timp ce se afla într-o vizită la Dej, actorul a trădat probleme de mobilitate. Florin Piersic a suferit prima operaţie la genunchi în 2019, la o clinică privată din Capitală. Niciodată însă nu a vorbit despre intervenţie.

Invitat de ziua românilor la Observator, maestrul a recunoscut emoţionat că îşi trăieşte viaţa pentru scenă şi pentru public. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Evenimente » Care este starea lui Florin Piersic după internare. Infecţia a apărut la acelaşi genunchi la care a fost operat în 2019