Antena Meniu Search
x

Video Surse: Florin Piersic ar putea fi transferat la un spital din Viena. A fost internat la Cluj, cu o infecţie puternică apoi operat

Momente de cumpănă pentru maestrul Florin Piersic. Marele actor a ajuns la spital cu o infecţie puternică şi a fost operat la genunchi. E acum internat la Institutul Inimii din Cluj pentru alte investigaţii, iar surse Observator spun că ar putea fi transferat la Viena.

de Redactia Observator

la 30.04.2024, 19:35

Vezi și

La 88 de ani, Florin Piersic luptă pentru sănătate. Maestrul a ajuns în grija medicilor de la spitalul Militar din Cluj-Napoca cu simptomele unei infecţii puternice în urmă cu trei săptămâni. 

Alex Prunean, reporter Observator: Actorul a fost investigat pe diferite secţii din cadrul Spitalului Militar. În cele din urmă, i s-a descoperit o infecţie gravă şi a fost operat de urgenţă la acelaşi genunchi la care mai suferise o intervenţie în urmă cu cinci ani.

Probleme au apărut după spectacol

Simptomele au apărut la doar o zi după ce actorul jucase cu sala plină în oraşul natal. 

Pe acelaşi subiect

Flaviu Milasan, director Casa de Cultură "Dumitru Farcaş" Cluj: Maestrul s-a simţit chiar foarte bine pe scenă. Nici nu a dat impresia, nici nu părea să se simtă rău. 

După ce a stat trei săptămâni la Spitalul Militar, familia a decis ca marele actor să fie consultat şi de specialiştii Institutului Inimii.

Adrian Molnar, purtător de cuvânt Institutul Inimii Cluj-Napoca: L-am văzut noi înainte, am recomandat să fie transferat la noi.  Dânsul a cerut să fie dus înapoi la Spitalul Militar, dar astăzi l-au transferat totuşi la noi pentru o îngrijire mai ţintită.

Surse Observator spun că este în stare stabilă

Mereu discret în privinţa sănătăţii, anul trecut, în timp ce se afla într-o vizită la Dej, actorul a trădat probleme de mobilitate. 

Florin Piersic a suferit prima operaţie la genunchi în 2019, la o clinică privată din Capitală. Niciodată însă nu a vorbit despre intervenţie. Invitat de ziua românilor la Observator, maestrul a recunoscut emoţionat că îşi trăieşte viaţa pentru scenă şi pentru public. 

Florin Piersic: Dacă nu mă opreşte cineva pe stradă, sunt bolnav! Eu sunt gata oricând să vă dau tot ce am în sufletul meu!

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 16 voturi
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Evenimente » Surse: Florin Piersic ar putea fi transferat la un spital din Viena. A fost internat la Cluj, cu o infecţie puternică apoi operat