Antena Meniu Search
x

Descoperire uluitoare în Capitală! Zeci de cărţi de identitate arse şi tăiate, găsite în zona Pipera

Descoperire bizară în Capitală! Zeci de cărți de identitate, unele arse, altele tăiate, au fost găsite aruncate pe un teren din zona Pipera.

Descoperire bizară în Capitală! Zeci de cărți de identitate, unele arse, altele tăiate, au fost găsite aruncate pe un teren din zona Pipera.

Actualizare: Poliţia Capitalei a anunţat că a demarat o anchetă, în urma publicării imaginilor din zona Pipera.

"În urmă sesizării formulate de reprezentanți ai unui post de televiziune, cu privire la faptul că pe un teren viran de pe raza sectorului 2 au găsit mai multe fragmente ce par a fi de cărți de identitate, la fața locului s-a deplasat grupa operativă a Secției 7 Poliție, care a demarat cercetarea criminalistică a locului.

Urmează să se stabilescă autenticitatea fragmentelor găsite, proveniența, precum și modul în care au ajuns în acea zona. Se vor dispune expertize și vor fi efectuate investigații în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor, precum şi a situaţiei de fapt și de drept", precizează Poliţia Capitalei.

Unele dintre cărţile de identitate găsite pe un câmp din zona Pipera sunt expirate, altele sunt arse, tăiate, marea majoritate fiind deteriorate.

Regulile privind distrugerea actelor de identitate au un regim special și există proceduri extrem de stricte, iar documentul se predă în momentul în care orice cetăţean primeşte o carte de identitate nouă și valabilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Descoperire uluitoare în Capitală! Zeci de cărţi de identitate arse şi tăiate, găsite în zona Pipera