Antena Meniu Search
x

Video Cartier rezidenţial cu drum de nici 7 m lăţime şi maşini parcate pe ambele părţi: "Ferească Dumnezeu de intervenţie sau pompieri..."

Fără iluminat stradal, canalizare sau asfalt, dar cu impozite de oraş. Aşa sună povestea locuitorilor unui cartier de la marginea Brăilei – un exemplu de construcţie fără pic de raţionament. Exemplu, de altfel, tot mai des întâlnit, în majoritatea judeţelor din ţară.

de Redactia Observator

la 20.05.2022, 16:38

Cartier reyidenţial Brăila
Cartier rezidenţial din Brăila cu drum de nici 7 metri lăţime: "Ferească Dumnezeu de intervenţie sau pompieri..."

Adrian Obreja, reporter Observator: „Gropi, noroi, mizerie. Aşa arată străzile dintr-un cartier rezidenţial din Brăila.”

Cătălin Ciorăşteanu, proprietar: „Ferească Dumnezeu de intervenţie sau ceva pompieri, nu pot să ... nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi. Nu ştiu cum ar putea să intre şi cum s-ar desfăşura activitatea, în condiţiile în care pe aici nu-i niciun hidrant în tot cartierul ăsta, absolut nimic.”

Drumul din faţa casei nu are mai mult de 7 metri lăţime. După ora 16, cu greu mai poţi intra sau ieşi din cartier din cauza maşinilor parcate de-o parte şi de alta.

Cătălin Ciorăşteanu, proprietar: „Zona aceasta, pentru că noi d-aia am şi cumpărat în zona aceasta, s-a prezentat ca fiind o viitoare zonă rezidenţială, dar rezidenţial în zona asta n-a rămas decât impozitul, atât.”

Vezi mai jos reportajul Observator "Coşmar Residence"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Cartier rezidenţial cu drum de nici 7 m lăţime şi maşini parcate pe ambele părţi: "Ferească Dumnezeu de intervenţie sau pompieri..."