Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cartofii prăjiţi cu brânză, o bombă cu ceas pentru inimă

Cartofii prăjiţi sunt preferaţii românilor. Sunt uşor de făcut şi delicioşi mai ales combinaţi cu brânză rasă. Totuşi, rezultatul unei astfel de gustări este catastrofal.

de Redactia Observator

la 08.08.2014 , 12:50

 Cartofii prăjiţi sunt preferaţii românilor. Sunt uşor de făcut şi delicioşi mai ales combinaţi cu brânză rasă. Totuşi, rezultatul unei astfel de gustări este catastrofal.

Ştim deja că prăjelile nu sunt deloc sănătoase. Cartofii îmbibaţi cu ulei nu sunt altceva decât boală curată. Consumaţi cel puţin o dată pe săptămână, cartofii prăjiţi duc la reşterea colesterolului şi implicit la blocarea arterelor, pot provoca diabet şi boli ale inimii.

Atunci când cartofii sunt consumaţi cu brânză facem şi mai mult rău organismului. Mai exact, asocierea grăsimilor din ulei cu grăsimile din brânză fac din această combinaţie gustoasă un pericol şi mai mare pentru organism.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Înapoi la Homepage
Comentarii


Întrebarea zilei
Aţi fost vreodată victima unei înşelătorii pe WhatsApp?
Observator » Evenimente » Cartofii prăjiţi cu brânză, o bombă cu ceas pentru inimă