Antena Meniu Search
x

Casa primarului unei comune din Hunedoara, prădată de hoţi

Casa primarului din comuna Cerbăl, judeţul Hunedoara a fost spartă. Principalul suspect ar fi chiar un tânăr pe care edilul îl plătea ca să-i tundă gazonul.

de Redactia Observator

la 31.07.2019, 17:08

Vezi și

Casa primarului din comuna Cerbăl, judeţul Hunedoara a fost spartă. Principalul suspect ar fi chiar un tânăr pe care edilul îl plătea ca să-i tundă gazonul.

Primarul e convins că hoţul ar fi fost ajutat de un prieten, pe care l-a indentificat deja. Cert este că, din locuinţă, au dispărut 35.000 de lei.

Iar soţia primarului a făcut ce face orice femeie modernă. A postat pe Facebook poza cu cei doi suspecţi, în speranţa că aceştia vor fi prinşi cât mai repede.

Poliţiştii îl cercetează doar pe unul dintre cei doi suspecţi. Este vorba de un tânăr de 22 de ani, care intra destul de des în curtea primarului pentru că-l ajuta periodic, contracost, să tundă gazonul.

Anchetatorii nu au luat nicio măsură împotriva lui, adică îl anchetează în libertate. Jaful a avut loc duminică, în timp ce primarul era plecat de acasă, la o sărbătoare locală din zonă.

Grădinarul l-a sunat pe primar, în timp ce acesta era plecat şi i-a cerut nişte bani, dar l-a întrebat şi la ce oră se va întoarce acasă.

Paguba a fost descoperită abia ieri, când primarul a vrut să ducă banii la bancă şi a văzut că lipsesc. Soţia edilului a cerut imediat ajutor pe Facebook şi a postat fotografia cu grădinarul, dar şi fotografia unui prieten de-al acestuia, despre care păgubiţii credeau că i-a fost complice.

Cel de-al doilea tânăr a şi răspuns la postare, printr-un comentariu, spunând că el nu este vinovat. El a fost deja audiat la poliţie, iar ancheta se pare că nu-l va include.

Banii nu au fost recuperaţi pentru că principalul suspect i-ar fi cheltuit deja, în ziua în care i-a furat, la jocuri de noroc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Casa primarului unei comune din Hunedoara, prădată de hoţi