Antena Meniu Search
x

Video Casa unui mureşean a luat foc chiar în timpul priveghiului său. Rudele au fugit într-un suflet de la capelă la locuinţa decedatului

A fost panică mare, aseară, într-o localitate din Mureş. Zeci de oameni se aflau la priveghiul unui consătean, când au primit vestea că tocmai casa celui decedat a luat foc. Au fugit într-un suflet de la capelă la locuinţa în flăcări, însă deja focul ardea puternic. Se pare că nenorocirea ar fi pornit de la o lumânare aprinsă lăsată pe o maşină din curte şi de acolo s-a extins.

de Redactia Observator

la 14.11.2021, 10:44

Vezi și

Flăcările au izbucnit în jurul orei 20:00, când în casă nu mai era nimeni. Proprietarul murise, iar toate rudele erau alături de el, la capelă. Focul a fost văzut de un vecin, care a dat fuga să-i anunţe, după ce a sunat la 112. 

Oamenii au fugit de la capelă la casa decedatului

Nu doar rudele bărbatului din Senereuş erau la priveghi, ci şi foarte mulţi consăteni. Când au auzit vestea, au alergat într-un suflet să vadă dacă mai pot salva ceva. Flăcările erau însă prea mari. Se pare că au pornit de la o maşină parcată în curte.

''Ei au fost la priveghi.

Pe acelaşi subiect

Şi a lăsat lumânarea aprinsă la maşină?

Aşa se aude.'' 

Dan Gheorghe, șef Garda de Intervenție de la Detașamentul Târgu Mureș: Un incendiu care s-a propagat de la maşina proprietarului la casă. Au ars aproximativ 40 de metri pătraţi din acoperişul casei. 

Din fericire, nimeni n-a fost rănit, casa fiind goală. Proprietarul de 66 de ani fusese adus la capelă cu puţin timp înainte de a izbucni incendiul. Acesta va fi înmormântat astăzi.

''A avut COVID şi zice că ar fi făcut stop-cardiac. În spital.'' 

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru distrugere din culpă și cercetează cauzele care au dus la producerea incendiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Casa unui mureşean a luat foc chiar în timpul priveghiului său. Rudele au fugit într-un suflet de la capelă la locuinţa decedatului