Antena Meniu Search
x

Mureșean urmărit de tragedii. I-au ars patru locuințe și și-a pierdut soția și prietenul în incendii

Un bărbat de 56 de ani a murit într-un incendiu, noaptea trecută, în Târgu Mureş. Venise în vizită la un prieten şi a rămas să doarmă acolo. Peste noapte, gazda, un bărbat de 44 de ani, a observat că flăcările cupriseseră tot mobilierul. A fugit înaite să-şi mai poată salva musafirul. Omul povestește că este a patra oară când îi arde o casă. De trei ori s-a aflat şi el înăuntru. Ultima oară şi-a pierdut soţia din cauza focului.

de Redactia Observator

la 13.11.2021, 10:32

Vezi și

Bărbat: Nu ştiu de unde a venit incendiul ăsta. Nici lumânare n-a ars. Dintr-o dată am văzut focul către mine, ca o roată, aşa a ars. Am sărit repede. 

Bărbatul trăia într-un vechi adăpost CFR din Târgu Mureş. Sera trecută, un prieten de 56 de ani l-a vizitat şi a cerut să rămână peste noapte. Gaza dormea când a început incendiul. 

Bărbat: Am sărit repede şi i-am spus: Hai şi tu, ieşi afară! Ieşi afară repede! "Nu, nu, nu! Lasă-mă în pace!" Hai, mă, ieşi! Şi am scos uşa din toc. 

Musafirul nu a mai apucat însă să iasă. 

Pe acelaşi subiect

Plutonier adjutant Sebastian Mocan, șef gardă intervenție detașament Târgu Mureș: Incendiul a fost localizat și lichidat foarte repede, dar, din păcate, nu am reușit să salvăm victima care era carbonizată în interior. 

Aurica Sabău, purtător de cuvânt IPJ Mureș: A fost identificat cadavrul unui bărbat, de 56 de ani. Acesta a fost transportat la I.M.L Târgu Mureș în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului. 

Bărbatul și-a pierdut și soția într-un incendiu

Bărbatul de 44 de ani povesteşte că este a patra oară când o locuinţă în care trăieşte ia foc. La unul dintre incendii nu era acasă. Însă de trei ori a trebuit să fugă ca să scape cu viaţă. La un moment dat trăia într-o rulotă, iar în incendiul care a curpris-o i-a murit şi soţia. În adăpostul CFR în care locuia acum se încălzea cu o sobă cu lemne. Nu ştie, însă, dacă de acolo a pornit incediul. 

Bărbat: Poate a fost pus cineva, focul, sau nu se ştie. 

Femeie: Cred că are duşmani. Că în spatele Vichingului a fost ars, când locuia aici, la ştrand, a fost ars. Când a locuit acolo, la pădure, că i-a dat domnul preot cabană, tot a ars. 

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz şi verifică cauzele producerii incendiului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Mureșean urmărit de tragedii. I-au ars patru locuințe și și-a pierdut soția și prietenul în incendii