Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Câştigătorul premiului de 4,45 milioane de euro la Joker a anunţat ce face cu banii

Câştigătorul marelui premiu la Joker s-a prezentat astăzi la sediul Loteriei Române pentru a-şi ridica banii şi a anunţat ce va face cu cele 4,45 milioane de euro.

de Redactia Observator

la 06.08.2018 , 12:41

Câştigătorul premiului de 4,45 milioane de euro la Joker a anunţat ce face cu banii Câştigătorul premiului de 4,45 milioane de euro la Joker a anunţat ce face cu banii

Câştigătorul marelui premiu la Joker s-a prezentat astăzi la sediul Loteriei Române pentru a-şi ridica banii şi a anunţat ce va face cu cele 4,45 milioane de euro.

Bărbatul care a câştigat cel mai mare premiu bus la bătaie în istoria jocului Joker a reuşit să obţină peste 20,5 milioane de lei cu un bilet de numai 7,3 lei, cu două variante simple.

Norocosul este din Alexandria, judeţul Teleorman, are peste 60 de ani, este pensionar şi joacă la loto încă din tinereţe.

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul a povestit că joacă şi la Loto 6/49 şi Loto 5/40, însă Joker este jocul preferat la care şi-a încercat norocul încă din anul 2000 atunci când a fost lansat de Loteria Română.

Câştigătorul a mai declarat că, în urmă cu mulţi ani, a reuşit să ghicească 5 numere din cele 6 norocoase la Loto 6/49 şi astfel a intrat în posesia premiului de categoria a II-a.

Bărbatul din Alexandria nu a dorit să îşi facă publică identitatea, însă a anunţat ce va face cu banii câştigaţi: în primul rând îşi va ajuta copiii, iar apoi îşi va face datoria de creştin.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Câştigătorul premiului de 4,45 milioane de euro la Joker a anunţat ce face cu banii