Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cât a cheltuit o turistă din Anglia într-o singură zi în București: "Merită? E România atât de ieftină?"

O turistă străină venită să viziteze România a postat pe TikTok activitățile pe care le-a făcut într-o zi, în Capitală. Tânăra a mâncat la restaurant, a fost la Therme, iar pentru fiecare activitate a postat și prețurile.

de Redactia Observator

la 08.10.2024 , 11:35

Cât a cheltuit o turistă din Anglia într-o singură zi în București Cât a cheltuit o turistă din Anglia într-o singură zi în București - Capturi TikTok

Erin Rivers a ajuns în România și a decis să posteze un filmuleț pe TikTok pentru a le arăta urmăritorilor cum a petrecut o zi în Capitală dar și cât a cheltuit până la finalul zilei.

"E România atât de ieftină?", a întrebat tânăra.

Erin a fost la o cafenea din Capitală, unde a cheltuit 4 lire sterline pe o limonadă și 7.12 lire sterline pe o porție de clătite. Tânăra a spus că a plătit pe o cursă de ride sharing a plătit 11,29 de lire sterline. 

Articolul continuă după reclamă

Cât a cheltuit într-o zi

Pe acelaşi subiect

Apoi, ajuns la Therme, acolo unde a plătit 31,50 de lire sterline pe toată ziua, cu acces în toate zonele. Pe mâncarea și băutura consumate acolo a cheltuit 46,84 de lire sterline. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"E unul dintre cele mai frumoase locuri în care am fost, a meritat fiecare bănuț", a spus tânăra despre Therme.

La final de zi, tânăta a adunat cheltuielile și spune că în total, a chelutit într-o zi în Capitală nici mai mult, nici mai puțin de 189,57 lire sterline, aproximativ 220 de euro.

"Merită?", și-a întrebat fata urmăritorii. 

Utilizatorii nu au ezitat să răspundă

"Mai ieftin decât UK, dar nu atât de ieftin pe cât te-ai aștepta",

"Credeam că e mai ieftin. Sper să ajung și eu curând",

"Foarte ieftin", au fost doar câteva dintre comentarii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă costă mai mult chiria anul acesta faţă de 2023?
Observator » Evenimente » Cât a cheltuit o turistă din Anglia într-o singură zi în București: "Merită? E România atât de ieftină?"