Antena Meniu Search
x

Cățeluși fără adăpost din Cluj, cele mai frumoase cadouri de 8 Martie

De 8 martie, ce cadou poate oferi mai multă emoţie decât un suflet! În Cluj-Napoca, mai mulţi căţei fără adăpost sunt daţi spre adopţie domnilor care încă mai caută un dar special de ziua femeii.

Vezi și

De 8 martie, ce cadou poate oferi mai multă emoţie decât un suflet! În Cluj-Napoca, mai mulţi căţei fără adăpost sunt daţi spre adopţie domnilor care încă mai caută un dar special de ziua femeii. Animalele vor aduce bucurie în vieţile persoanelor dragi, dar trebuie să ţineţi cont şi de câteva sfaturi.

Cei opt căţei pufoşi şi jucăuşi îşi caută familie. Trei dintre ei sunt fraţi şi au fost găsiţi hoinărind pe străzile din Cluj. 

Însă speră să le găsească un stăpân iubitor. Mai ales că de opt martie sunt multe doamne care şi-ar dori un animal de companie în dar. 

Este foarte important, atunci când faceţi un astfel de cadou, să testaţi terenul şi să vă asiguraţi că puiul de animal este cu adevărat dorit. 

Un animal are nevoie în fiecare zi de cel puţin o jumătate de oră de atenţie. O spune un medic veterinar care are acasă şapte căţei.

dr. Petru Pojar, veterinar: Căţeii de talie mică pot fi crescuţi în casă liniştit, dar trebuie învăţaţi nişte reguli, restul afară pentru ei e cel mai bine. Să avem o cuşcă bună, să avem apă, important pentru ei, nu atât mâncarea cât apa.

dr. Călin Mureşan, veterinar: Un căţel de rasă este mult mai sensibil, după părerea noastră, având şi experienţă cu ei, decât un câine comunitar. Ei sunt mai rezistenţi.

Căţeii daţi spre adopţie sunt vaccinaţi, microcipaţi, deparazitaţi şi nu costă nimic. Pe lângă cei 8 pui, la centrul de animale fără stăpân din Cluj-Napoca mai sunt alte 200 de suflete adunate de pe străzi, care vă pot deveni cei mai buni prieteni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Cățeluși fără adăpost din Cluj, cele mai frumoase cadouri de 8 Martie